Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Pensionar în fața judecătorilor. Seara a băut 3 beri, dimineața s-a urcat la volan

Pensionar în fața judecătorilor. Seara a băut trei beri, iar dimineața s-a urcat la volan. Pe drum s-a întâlnit cu polițiștii.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști. După prezentarea actelor, pentru că bărbatul emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării, s-a constatat că bărbatul avea o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru recoltarea de mostre biologice.

Pensionarul a recunoscut săvârșirea infracțiunii și a povestit că în seara precedentă, în localitatea Apateu, consumase trei beri și aproximativ 50 ml de pălincă. Dimineața următoare, în jurul orei 05:50, s-a urcat la volan cu intenția de a se deplasa acasă pentru a face duș, însă a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere.

Acum, bărbatul așteaptă sentința pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

4 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Iete lula moș mincinos…

    • blablabla Răspunde

      A uitat de plus o țuică de dimineața pe post de înlocuitor de cafea? 🥴😉 Astea-s povești vânătorești.

  2. H&R Răspunde

    Poate mosul s-a dus la somn la 5 dimineata. Atunci era seara la el. Mai stii tu?

  3. altu fără bmw Răspunde

    Ce rea e poliția asta. Nu-l lasă pe săracul moș că tocmai se ducea să facă un duș acasă! Câtă răutate moncher! 🥴😉 Unii duc gunoiul la doi pași la tomberon cu mașina, alții se duc la duș cu mașina.🥴😱🙃🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.