Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Patronul unei firme de dezmembrări auto din Satu Mare s-a ales cu dosar penal. Ce au descoperit polițiștii

Patronul unei firme de dezmembrări auto din Satu Mare s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au mers ,,în vizită”. 

Ce spune poliția:

,,La data de 18 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale din județ, ar fi desfășurate activități de gestionare necorespunzătoare a unor deșeuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat cantitatea de 100 de litri de ulei uzat, care nu ar fi fost păstrat în condiții legale, precum și 20 de autoturisme dezmembrate, din care nu ar fi fost eliminat în mod ecologic freonul din sistemul de climatizare aferente acestora.

Pe numele reprezentantului societății a fost întocmit un dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nesupravegherea și neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. taut Răspunde

    va fog sa veniti si in cartierul.PRIETENIA sa vedeti acolo ulei si jeg .mai sunt in Satmar destule dl.Cosma luti masuri..ca astia de la conducere nu vad decat platoul din fata primariei……multumim..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.