Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

România riscă o epidemie de rujeolă. Vaccinarea a scăzut la 80-85%

România riscă o epidemie de rujeolă, avertizează medicii. În luna iulie, la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Capitală au ajuns 25 de copii bolnavi, toți nevaccinați, informează Digi24.

Medicul Simin Florescu: “Din păcate, acești copii provin din familii mari, cel puțin ce am avut în iulie, nevaccinate… se răspândește foarte rapid. E suficient să fie unul bolnav, că vine toată familia cu toți copiii expuși, nevaccinați. Chiar și tineri adulți vin la spital cu rujeolă.

Există o problema semnalată de conducerea ministerului, scăderea acoperirii vaccinale, undeva la 80-85%  la nivel național. Nivelul variază în funcție de zonele geografice ale țării. Acesta este motivul pentru care apar cazuri”.

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Mă vaccinez eu destul pentru toți cu insulină

    • ... Răspunde

      Te va bate Dumnezeu pentru ce faci. Că îți bați joc de necazul altuia, hoțule. Îți spun un singur lucru. Din experiență știu că am văzut și la alții că asta este sigur. Și cu cât îți capeți porția ta mai târziu cu atât va fi mai dureros. Așa că te rog frumos continuă bătaia asta de joc. Că dacă și tu vei intra în clubul dulce sunt sigur că atâta minte nu ai să îți calculezi singur doza. Bagă tare.

  2. Altu Răspunde

    După mizeria vaccinării anticovid,de ce se miră. Încrederea în vaccinurile lor a scăzut mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.