Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Accident în județul Satu Mare: un șofer beat a lovit un mopedist și a fugit. Victima, la spital

Accident în județul Satu Mare: un șofer beat a lovit un mopedist și a fugit. Victima a fost transportată de urgență la spital. 

Ce spune poliția:

,,La data de 10 octombrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Carei au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 24 de ani, din Berveni, în timp ce conducea un moped, ar fi fost acroșat de către un autoturism.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Lucăceni.

Ambii participanți la traficul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 43 de ani fiind indicată o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.