Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Ce spune poliția despre scandalul de la Hrip. Mai mulți indivizi duși la secție

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a transmis un comunicat cu privire la scandalul izbucnit luni, 16 octombrie, în localitatea Hrip din județul Satu Mare. Mai mulți indivizi au fost duși la secție.

Ce spune poliția:

,,La data de 16 octombrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul”.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Lucifer Morningstar Răspunde

    Bronzați, știam că numai magrebieni din ăștia au asemenea atitudini in societate, mai ales când sunt matosiți. 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.