Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Poliţişti atacaţi în judeţul Satu Mare. Şapte persoane încătuşate

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a transmis un comunicat cu privire la scandalul izbucnit luni, 16 octombrie, în localitatea Hrip din județul Satu Mare. Mai mulți indivizi au fost duși la secție.

Ce spune poliția:

,,La data de 16 octombrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul”.

Știrea inițială:

Poliţişti atacaţi în judeţul Satu Mare. Mai mulți polițiști au fost agresați în această după-amiază în localitatea Hrip. Potrivit informațiilor PortalSM totul a început astăzi când părintele unui elev din localitatea Hrip s-a deplasat la școală și ar fi amenințat-o pe învăţătoarea copilului.

Aceasta a cerut sprijinul autorităților iar polițiștii l-au căutat acasă pe bărbatul respectiv polițiștii i-au aplicat o amendă de 3.000 RON. Acesta a devenit recalcitrant iar în sprijinul lui au sărit mai mulți localnici din cartierul respectiv și au început să-i îmbrâncească pe polițiști. Polițiștii au cerut sprijinul colegilor și al mascaților.

Ulterior au ajuns şi întăririle iar şapte persoane au fost încătuşate şi duse la secţia de Poliţie din Păuleşti. Din primele informaţii doi poliţişti ar fi fost loviţi, unul s-a ales şi cu uniforma ruptă.

Se pare că totul a început de la un elev problemă. Este vorba despre cazul elevului care a fost luat de bluză de învăţătoare. Mai multe detalii găsiţi aici.

Ştire în curs de actualizare…

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Hrip capitala Sātmarului!

  2. comentator Răspunde

    Aici duce lipsa de reacție într-un caz cât se poate de clar. Și când unii se dezmeticesc constată că problema s-a muliplicat. Este un caz cu o familie problemă și cu un copil problemă care trebuia demult tranșat. Eu așa știu că autoritățile de aia sunt acolo puse să servească interesele comunității și nu să lase pe unii să facă ce le taie capul. Eu i-aș amenda zilnic dacă altfel nu pricep și marș să fie puși la muncă în folosul comunității. Că din ce se pare au timp să facă scandal ziua în amiaza mare în loc să lucreze deci rezultă fără să cunosc exact situația că sunt niște asistați sociali scandalagii. Sau vreți ca să se învețe cu astfel de deprinderi și ceilalți??? Atunci ce veți mai face??? Chemați armata???? Băgați scutierii peste ei, mama lor de nenorociți care trăiesc pe capul celorlalți degeaba!!! Vedeți că oricând pot sări la gâtul cuiva, la ăștia niciodată nu se știe. Că ce au de pierdut????

    • H&R Răspunde

      Vezi ca sunt bolnavi si nu pot lucra parintii. Asta sa iei in considerare. Sper ca ai priceput despre ce vorbesc.

      • comentator Răspunde

        Adică sunt bolnavi dar sar la gâtul învățătoarei sau se bat cu polițaii și le rup uniformele??? Foarte interesantă combinație, ce să zic! Tu sau alt om normal care măcar aproximativ respectă instituțiile statului și dacă bate la ușă polițistul la tine după ce ai făcut scandal monstru la școală sari la gâtul lor și te bați cu ei???? Un om bolnav se ia la bătaie cu polițiștii mai ales că din cauza lui s-au dus acolo ca să-l caute acasă????

        • H&R Răspunde

          Icearca sa le pui la munca. Si vezi cum vaita si striga ca sunt bolnavi si cate boli au. Dar scandalul nu e munca, acolo nu le doare nimic.

          • comentator

            Scurt tăiat ajutorul. Sigur primește și așa ceva. Dacă eu aș fi primar de Păulești și vine un diliu din ăsta și îmi face în mod repetat scandal gratuit că așa i se năzăre eu l-aș scutura bine. Că de aia sunt primar. Tăiat de la ce primește de la mine, referat oficial la comisia care l-a făcut bolnav ca să i se revizuiască situația și atunci să văd ce se întâmplă. Și bineînțeles adresă oficială la Prefectură ca să nu cumva să se “piardă” pe parcurs solicitarea. Fără supărarea dar nu poți tolera ca un grup mic, o familie să-i terorizeze pe ceilalți. Nu cred că poliția nu îi va susține cauza primarului după cele întâmplate. Apoi să vezi tu că se vor potoli scandalagii. Nu trebuie ținuți în puf dacă fac așa ceva.

  3. ion Răspunde

    In Hrip sunt o gramada de “soferi” fara permis de conducere ….
    Ar trebui sa stea Politia pe ei…
    Si in plus sunt asistati social cu sprijin de la Primaria Paulesti …. masa de manevra la alegeri …
    Tre pusi toti la munca … fara comentarii …
    Astia si-o iau in cap ca bugetarii ca li se cuvine tot , ei sa nu faca nimic….. si altii sa munceasca pt ei.

    • comisie Răspunde

      Nu poti sa pui la munca ptr ca sunt “bolnavi”…. sau cel putin au hartie ca sunt bolnavi.

      Ar trebui putin verificate si comisiile medicale care le incadreaza pe acesti ticolosi in diferite categorii de boli.

      Pana nu dispare coruptia, ramane saracia.

  4. roco Răspunde

    Politia e timorata pentru ca agentii nu sunt ocrotiti de lege decat teoretic! Un politist daca scoate arma si o foloseste trebuie sa se justifice dupa principiul gradual,adica daca scandalagiul foloseste forta pumnilor si picioarelor el trebuie sa raspunda in acelasi mod cea ce e aberant cand raportul de forte e 2 la 20 in favoarea penalilor! In plus un nemernic care ultragiaza un politist poate scapa cu o pedeapsa minima,chiar cu suspendare,cand in mod normal ar trebui considerat unul dintre cele mai grave delicte si pedepsit ca atare…obligatoriu puscarie si asta in regim de urgenta!

    • De aici fiecare înțelege de vrea Răspunde

      Nu uita să adaugi că sunt printre ei după mine prea mulți angajați din surse externe. Oricât de profesionali să dorească să fie sau oricâtă experiență de viață să aibă tot se cunoaște lipsa de pregătire ce se face la școala de specialitate. Mulți poate nici nu sunt destul de siguri pe ei iar în multe cazuri acești derbedei cu gura mare abia așteaptă să sară pe capul lor, scot și telefonul ca să devină “virali”. După mine dacă nu ai c@aie nu ai ce căuta acolo. Toată lumea ar câștiga dacă s-ar termina cu fazele astea de doi bani cu scandalagii sau cu pirande țipând și tăvălindu-se pe jos în praf. Că am ajuns acolo că sunt zone din oraș unde nu prea îți vine să ieși pe stradă seara. Eu în locul primarului aș face cumva ca poliția să aibă o secție cu ceva personal și dotări la Hrip. Sau la Stâna. Sau la Turulung. Că în momentul în care apare clanul e garantat scanadlul. Unde este siguranța cetățeanului onest și plătitor de taxe și impozite???? Că showul ăsta gratuit se va deconta din bănuții noștri strânși cu greu. Și până la urma urmei pentru cine și pentru ce??????

      • Ion Răspunde

        Show ul asta e plătit parțial și din bugetul primăriei Păulești ..
        Cei mai mulți primesc ajutoare ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.