Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Femeile social-democrate din Satu Mare au donat sânge: ,,Solidaritate și implicare”

Femeile social-democrate din Satu Mare au donat sânge. În cursul zilei de sâmbătă, 21 octombrie, femeile din Organizația Femeilor Social Democrate din județul Satu Mare, alături de colegii din Organizația Municipală PSD, au dat o dovadă clară că solidaritatea și implicarea în comunitate sunt principii fundamentale care definesc această organizație, au spus reprezentantele OFSD Satu Mare.

Redăm, mai jos, mesajul complet transmis de femeile social-democrate din Satu Mare:

,,Donarea de sânge este un gest de o importanță vitală, menit să salveze vieți și să sprijine comunitatea în care trăim. Prin această acțiune, avem puterea de a face o diferență semnificativă în viața celor care se confruntă cu probleme de sănătate grave.

Această inițiativă reafirmă că donarea de sânge nu este doar un act medical, ci și un act de compasiune și solidaritate umană. Partidul Social Democrat a dat un exemplu frumos pentru comunitate și au subliniat că suntem cu toții legați în lupta pentru a face lumea mai bună. Este esențial ca toți să conștientizăm importanța donării de sânge și să fim solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru. O picătură de sânge poate fi, cu adevărat, o picătură de viață”. 

8 comentarii

  1. 🖕 Răspunde

    Orice pentru funcții..😅🤣..da anul trecut ați fost..🤔..surorilor..

  2. c-block Răspunde

    Atenție! Pe pungile cu sângele prelevat trebuie trecută obligatoriu eventualele reacții alergice posibile sau conținutul în alergeni. Bineînțeles aici mă refer la simpatizanții altor partide.

  3. Varu Răspunde

    La cât sânge au supt,ar fi cazul să facă un pustiu de bine și să nu se mai laude.

  4. Varu Răspunde

    Șeful lor nu donează?scuze el donează altceva,am auzit că sa deschis o bancă de spermă in satu mare.

  5. GB Răspunde

    Mi-e greață când un gest/o faptă de normalitate și bun simț este pervertită în orice fel(aici politic) cu trâmbițat și osanale. Vorba proverbului:”lauda de sine nu miroase a bine”. Iar afirmația:- “Partidul Social Democrat a dat un exemplu frumos pentru comunitate..”??!! 🤔🤨 Nici nu știu ce vrea să zică… adică sunt mai buni decât noi??… Sau noi suntem mai răi decât ei?? Probabil nici una nici alta. Difereța e că noi am făcut gesturi bune fără să ne lăudăm, să pretindem ciolane și alte beneficii, iar când am greșit am fost asumați pe când politicul BA!!

    • c-block Răspunde

      După logica lor ilogică atunci poate că sângele pesedist prelevat ar fi contraindicat pentru simpatiza nții altor partide. Că așa ar veni. Ce are donarea cu statutul de membru? Și de ce e musai să se afișeze aceste specimene (indiferent de partid că și alte partide așa fac) în asemenea ocazii? Eu așa am învățat că dacă faci un bine fă dar gălăgia asta de autoreclamă ieftină cu care se asociază mi se pare grețoasă. Puțin bun simț oameni buni. Mai ales când văd aceste selfie-uri fabricate cu rânjete artificiale. La mine nu aveți trecere de prea multă vreme. Cam de când cu mineriadele. Și pentru care nici după 30 de ani nimeni nu a fost tras la răspundere.

    • Nha Răspunde

      Perfect de acord. Cred ca scopul este chiar asta, sa i se faca lumii lehamite de ei, sa nu mearga la vot cei cu capul pe umeri ca doar pe ei este cine sa-i voteze . “Prostimea” nu gandeste cu capul ci cu matzul.

  6. y Răspunde

    de-amu cand o sa zic ca-mi bag poola-n pesedeu sau mooie psd, la astea m-oi gandi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.