Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. I-a explodat plita în timp ce gătea și se revoltă: ,,E în garanție dar trebuie să plătesc!”

I-a explodat plita în timp ce gătea și se revoltă: ,,E în garanție dar trebuie să plătesc!”, spune o femeie care a trecut prin clipe de groază. Totul s-a petrecut în localitatea Seini.

,,Mi-a explodat plita pe gaz, cu sticlă securizată, în timp ce găteam. Este în garanție, a fost comandată online, iar magazinul de unde a fost comandată mi-a dat numărul de telefon al service-ului. Revoltător este faptul că nu intră în garanția produsului și pentru înlocuire trebuie să plătesc 430 de lei, produsul fiind încă în garanție! Este normal?”, a spus femeia, pentru PortalSM.

Ea a precizat că plita respectivă este similară cu cea care a explodat la începutul acestei luni în fața unei familii din județul Satu Mare: ,,Este același model ca plita explodată în Apa”, a mai spus femeia, pentru PortalSM.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Dar care e acel model, daca tot explodeaza in serie? Strict secret?

  2. Varu Răspunde

    Așa vă trebuie dacă cumpărați fuseraiuri!!!

  3. comentator Răspunde

    Trebuie să pricepem că nu se mai fac produse ca pe vremuri. Aici mă refer la calitate. Acum mai important este pentru producător să-ți schimbi cele casnice cât mai des. Aici din ce văd în cazul de față cred că e vorba de partea superioară din sticlă. Arată frumos dar nu prea ține la șocuri. Doamne ferește să mai și gătești pe ea regulat! Idem și cu stratul de email. Că sunt pățit. Pe vremuri la Samus se dădea cu trei straturi. Acum ce găsești toate au un singur strat de email. Și cam atâta și ține. Noi acasă când facem zacuscă sau ceva care trebuie ținut mult pe foc (răcituri de ex.) punem folie de aluminiu pentru protecție. Că e mai ieftin decât să cumperi aragaz nou.
    Și atenție, nu mai cumpărați cu ochii că uite ce face dacă luați aragaz cu protecție din sticlă! Probabil producătorul le va zice că nu au folosit aragazul cum trebuie. Vă dați seama! Au fost în stare să-l utilizeze nenorociții! Ce de nesimțire!😲😱😭🥴

  4. Pistike Răspunde

    Pare, mai degrabă, un montaj necorespunzător făcut de un ciubucar, acesta fiind și motivul probabil pentru care nu a fost acoperit de garanție!

  5. Maci Laci Răspunde

    DACĂ AI PUS OALA PE CAPACUL DE STICLĂ NORMAL CĂ A EXPLODAT!! MULȚI TANTALAI ÎN ZIUA DE AZI CRED CĂ DACĂ ÎNCHID CAPACUL PLITA FUNCȚIONEAZĂ CA VITRO!!!

  6. GB Răspunde

    Bravo @comentator, un comentariu pertinent. Era să o pățesc anul trecut cu ocazia schimbatului ghiuvetei, parcă toți comercianții sau înțeles să comercializeze și să promoveze doar ghiuvete din marmură/granit(am fost la majoritatea magazinelor de profil din SM). Aspect de-ți fură ochii și banii(între 800-1000 lei). Dar… funcționale=nici pe departe ca în descriere(rezistă la șocuri, temperaturi blabla…) Pot să pun o oală de supă la răcit în ea? =Nu! Calcarul se vede în timp?= Ăăă.. trebuie să o țineți uscată după folosire! What??? Și să nu scăpați obiecte ascuțite(cuțit, etc.) deoarece poate crăpa. Hmmm.. Eu tot argumentam că nu am bucătărie de fațadă ci una tradițională în care gătesc până și porcul de crăciun. Argumentul final pt. ce am în prezent(ghiuvetă inox mare/adâncă să încapă și oala de 10-15l la răcit/spălat, exact cum era cea veche-Dedeman 470 lei) a fost vizita la prietenii noștrii din Oradea, casă nouă/nechermann în cartier rezidențial, bucătărie pe măsură (de fațadă fără gătit în casă) și ghici ce ghiuvetă avea? Exact! din granit! pe negru evident! Am inspectat-o mai bine și era oribilă! După vreo 2 ani de “utilizare” (spălat un pahar, o linguriță, o ceașcă de cafea/ceai) era mătuită și albită de calcar. Morala e să vă documentați temeinic înainte de orice investiție(mică/mare) necesară pentru a alege în cunoștință de cauză produsul necesar dvs., nu să vă bage alții pe gât lucruri scumpe de care nu aveți nevoie doar că “arată bine”, “ăsta e ultimul trend în domeniu”, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.