Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. ʺȘcoala Altfel” la Blagaʹs Farm din Odoreu. Elevii, impresionați: ,,Am descoperit multe”

Ca în multe școli din județul Satu Mare, în Școala Gimnazială ʺLucian Blagaʺ a început programul ʺȘcoala Altfelʺ, program care are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare în timpul anului școlar. Astfel, elevii clasei a V-a C, însoțiți de câțiva părinți și de profesoara Annamaria Jula, în calitate de diriginte al clasei, au făcut o vizită la manejul Blagaʹs Farm, din comuna Odoreu.

,,Este o zi minunată pe care am ales, împreună cu elevii clasei a V-a C de la Școala Gimnazială ʺLucian Blagaʺ, să o petrecem în aer liber. Ne bucurăm că suntem aici, în acest loc minunat care îmbină atât posibilitățile unor activități recreaționale cât și acumularea de noi cunoștințe în ceea ce privește fauna. Aici se găsesc atât specii de animale autohtone, cât și specii exotice, specii pe care elevii le-ar vedea doar la unele grădini zoologice. Plăcuțele care conțin informații despre fiecare specie în parte sunt foarte utile, elevii sunt curioși să le citească și sunt sigură că vor pleca de aici cu noi informații. Mulțumim administratorilor că ne-au primit și că au creat acest loc, această oază atât de aproape de oraș și extrem de accesibilă pentru noi toți”, a spus profesoara Annamaria Jula.

În cadrul programului ʺȘcoala Altfelʺ, elevii se vor bucura de multe activități deosebite, atât în cadrul școlii, cât și în afara acesteia.

,,Îmi place foarte mult această activitate, am văzut multe specii de animăluțe pe care nu le cunoșteam. Cel mai mult mi-au plăcut lebedele negre și poneii. Azi am descoperit multe noutăți legate de animale”, a spus unul dintre elevi, după vizita la manejul Blagaʹs Farm.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Don Răspunde

    Frumoasa ferma! Merge bine traficul ilegal de tigari!

  2. comentator Răspunde

    Așa se întâmplă dacă punem botul la orice debitat de UE și reușim să depopulăm de animale inclusiv satele! Apoi copiii ca să vadă o vacă se uită la poze sau merg la zoo iar la final ajungem să creafă că vaca este mov! Nu e de râs că austriecii așa au pățit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.