Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Primele probe la fântâna arteziană din Parcul Central. Imagini spectaculoase

Au avut loc primele probe la fântâna arteziană din Parcul Central. Imaginile au fost postate pe Facebook de primarul Kereskenyi Gabor și sunt de-a dreptul spectaculoase.

,,Reabilitarea Centrului Vechi și realizarea unei zone pietonale în Piața Libertății este un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului! Joi au avut loc primele probe la fântâna arteziană din parc. La fel de frumoasă, la fel de spectaculoasă! Continuăm și rămânem dedicați scopului nostru: acela de a reda sătmărenilor centrul orașului”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

Lucrările în Piața Libertății continuă. Centrul Vechi a fost închis total la începutul lunii octombrie și s-au instituit noi reguli de circulație în zona respectivă.


CITEȘTE ȘI:

15 comentarii

  1. wow Răspunde

    NA biye da ce hasna avem din asta ,,,nici de baut nici de faut baie..numa sa inprastiem apa….ce zici cosmou,bun a fi sa adapam caii……

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Numai se demonstrează iar și iar că primarul este tată de fete. Facem fântână cu muzicuțe, deja a doua din oraș, facem pod direct pentru shoping etc., etc. De asta avem nevoie noi, așa se pare. Între timp stația de autobuz de pe Fabricii stă de trei ani nefolosită. Atenție la campania de la anul. Eu cred că bombele care vor exploda sunt deja pregătite. Pentru că e prea mare liniște pe anumite subiecte.

    • wow Răspunde

      Și io sunt un troll așe că mă doare undeva bine curge banul de la robinet fără să lucru.

      • Károlyi Răspunde

        Unora nu le convine nici cel mai mic progres, nici o îmbunătățire
        Până acum totul era în paragină, dar era bine.
        Asta vă doriți, asta să aveți !

        • Károlyi Răspunde

          Wow khe io nici nu-s troll, fraierilor! Khe nici nu pricep khe e cineva nu e perfekt de akord cu minye poate totusi ar merita sa-l ascult ca poate este ceva adevăr în she zice! Nu și nu!

  2. H&R Răspunde

    Îmi place să-i sug pwla lui 3 puncte, am vise umede cu el. In rest sunt labagiul de serviciu, mă pricep la toate

    • fraieru' Răspunde

      Iar ai sărit peste schema de tratament? Păi atunci de ce te expui în public? Că ești de toată jena. Pe cine crezi că interesează suferința ta? La anul cred că nu vei mai glumi și vei dispărea ca și ceilalți trolli preplătiți gen @Tineriada sau @Doctor. Ieftin vă vindeți unii apoi când sunteți aruncați la tomberon unde vă este locul sunteți supărați!?

    • H&R Răspunde

      @h&r fals
      Multumim pentru ca te ai prezentat. Sa fii sanatos. Sa ai multe vise umede.
      N-avem ce face cu tine.

      • fraieru' Răspunde

        Trebuie să fie aceeași persoană care face bășcălie și cu alții. Dar cum ai zis nu ai ce face. Unde nu este nici Dumnezeu nu cere. Pe săracul asistat social atâta îl duce capul. Acum după ce am scris asta mă aștept să “încasez” și eu. Se poate considera că și oxigenul ce consumă este cam degeba.😱🤮😭🥶

        • H&R Răspunde

          @fraieru’
          Daca te gandesti ca asta mai are si dreptul de a vota? Vai de capul nostru!

          • fraieru'

            Eu cred că ăsta-i amator și de vot multiplu. Dacă e bine remunerat de ce nu? E un deșeu al societății, o anomalie genetică. Multă minte sigur nu are. Copchil prost.

  3. Soso Răspunde

    Totul e ok si frumos..da faceti ceva cu circulatia ca e horor..e care pe care..cozi interminabile pe Lucian Blaga, Piata Romana..Bine ca ajung la timp dimineata.. cei de la Eminescu..cei de la Slavici si Stanca inconjoara orasul..E mic orasul..nu trebuia inchis centrul..E dezastru..nu ma mir ca-s atatea accidente..

    • Bogu Răspunde

      Eu cand eram la liceu nu aveam probleme astea….E adevarat ca umblam pe jos mai mult si aveam colegi care veneau cu transportul in comun. Astazi este diferit.

    • H&R Răspunde

      In toate orasele este asa cu circulatia. Mai iesi putin afara si in alte orase din tara si te vei convinge singur.

      • altu fără bmw Răspunde

        După probleme mari și late sunt la noi.
        1. Transportul public este praf și pulbere, haotic, foarte slab și nu te poți baza pe ea. Drept rezultat de voie, de nevoie suntem obligați să apelăm la mașinile proprii dacă avem treabă. De aici afluxul prea mare de mașini pe străzi. Plus că ai impresia că mulți și gunoiul duc cu mașina.
        2. În orașul ăsta sunt mai mult de o grămadă de șoferi dintre care marea majoritate nu știu cum au luat permisul și poți să le pui indicatoare din metru în metru pentru că nicicum nu le respectă. De aia sunt atâtea tamponări/accidente prin sensurile giratorii și după atâția ani. La mulți opritul la indicatorul “STOP” este opțional și nu obligatoriu. De conducere preventivă nici nu mai am pretenții, aia e un lux deja.😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.