Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Impact violent între o mașină și un taxi, în Satu Mare. Două persoane rănite

ACTUALIZARE. O șoferiță ar fi vinovată de producerea accidentului din municipiul Satu Mare. Femeia, în vârstă de 62 de ani, aflată la volanul unui autoturism Dacia, a intrat în plin într-un taxi care circula în fața sa. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți.

Ce spune poliția:

,,La data de 8 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 62 de ani, din Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe strada Dariu Pop și nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul aflat înaintea sa, intrând în coliziune cu acesta.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii, precum și a celuilalt conducător auto, de 54 de ani. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentații IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Știrea inițială:

Impact violent între o mașină și un taxi, în municipiul Satu Mare. În urma accidentului două persoane au fost rănite, iar o stradă a fost închisă.

Accidentul s-a produs duminică, 8 octombrie, pe strada Dariu Pop din municipiul Satu Mare, după ce un autoturism marca Dacia a intrat în coliziune cu un taxi. Impactul a fost violent, iar cei doi conducători auto au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele două victime au fost extrase de echipajele de prim-ajutor și au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.


FOTO-VIDEO: TV1 Satu Mare

Un comentariu

  1. Maci Laci Răspunde

    Graba și tupeul fantastic al taximetriștilor duce iminent la accidente… Satu Mare s-a umplut de toate jegurile de taximetriști toți țiganii sau făcut taximetriști. Nu degeaba ii fute primăria de le-a luat și platoul de taxi din centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.