Ultima actualizare: azi, 08:03

Naţionale

Jandarm din județul vecin, găsit împușcat cu arma din dotare, în timpul serviciului

Un jandarm, în vârstă de 56 de ani, din județul Sălaj a fost găsit mort cu mai multe răni provocate de glonț, în zona pieptului. Bărbatul era în timpul serviciului, asigurând paza la un depozit de armament din Cehu Silvaniei, potrivit site-ului local Sălajul Liber.

Informația privind decesul jandarmului a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Jandarmerie Sălaj, Marius Mesaroş.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis Marius Mesaroș. Jandarmul era subofițer, originar din comuna Crișeni, și nu era căsătorit, potrivit presei locale. „La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate”, a precizat Marius Mesaroș.

Potrivit sursei citate, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne legate de incident, iar rezultatele vor fi puse la dispoziţia organelor abilitate.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz, iar una dintre variantele luate în calcul este sinuciderea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.