Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Satu Mare: Un individ a intrat în curtea unui liceu și a amenințat elevii

O patrulă de jandarmi a fost sesizată de către administratorul unui liceu situat pe strada Mioriței din municipiu despre faptul că în curtea școlii a pătruns fără drept un fost elev, care amenință elevii. La vederea oamenilor legii tânărul a încercat să fugă, dar a fost interceptat de patrula de jandarmi.

După legitimare, jandarmii i-au comunicat tânărului că-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă odată. Din nou, jandarmii l-au interceptat, l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat au descoperit motivul tentativei de alergare. Tânărul avea asupra sa un baston telescopic din metal, un box si o macetă.

Acesta a fost condus la sediul IJJ Satu Mare, unde i s-au întocmit actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie continuate de către instituțiile abilitate.

„Încurajăm atât elevii, cât și dascălii să apeleze Numărul Unic Național 119 destinat raportării cazurilor de consum de droguri, abuz fizic/emoțional, trafic de persoane, discriminare, bullying și orice altă formă de violență exercitată asupra copilului”, transmite Jandarmeria Satu Mare.

5 comentarii

  1. Gor-ing Răspunde

    Intrebare de baraj, ce culoare avea pielea individului ?

  2. Ion Răspunde

    Speram ca nu il vedem in scurt timp din nou in curtea scolii, cu o avertizare si/sau o amenda pe care nu o va plati oricum niciodata. Speram ca justitia is face treaba…pana nu e prea tarziu, ca in alte cazuri…

  3. H&R Răspunde

    Trebuie trimis pe front. Acum are si de unde alege. Ucraina sau Israel.

  4. Parinte Răspunde

    Eu as amenda în primul rand scoala. Cum a putut întra în școală? Nu era nimeni la poarta ? Ne trimitem copiii la școală și mergem.lunistiti la.munca știind ca , copiii noștri sunt în siguranta Școală are cea mai mare vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.