Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Scandal și bătaie în casa bunicii. Mai mulți indivizi și-au împărțit lovituri; a intervenit poliția

Scandal și bătaie în casa bunicii. Mai mulți indivizi și-au împărțit lovituri, iar pentru a-i potoli a fost nevoie de intervenție poliției.

Potrivit informațiilor PortalSM, familia a fost invitată în casa bunicii, însă discuțiile s-au transformat într-un scandal în toată regula. Concret, pe fondul unor neînțelegeri privind moștenirea imobilului, mai multe persoane s-au încăierat și și-au aplicat reciproc mai multe lovituri. Una dintre persoanele care a participat la scandal a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiată în calitate de martor, o sătmăreancă a declarat că a fost apelată telefonic de către mama ei, care i-a solicitat să se deplaseze acasă la ea, întrucât nu se simte bine. După câteva minute, la fața locului au mai ajuns și alți membri ai familiei. După câteva discuții în contradictoriu între mai multe persoane prezente în imobil s-a iscat un scandal. Mai apoi, la fața locului a apărut un echipaj de poliție, iar mai multe persoane au fost conduse cu autospeciala de poliție la secție.

Patru dintre persoanele mai vocale în timpul scandalului au scăpat de urmărirea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.