Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

Tânăr oprit de polițiști pe podul Golescu. A ieșit pozitiv la testul pentru droguri

Tânăr oprit de polițiști pe podul Golescu. Acesta a fost testat de polițiști și a ieșit pozitiv la DrugTest. 

Ce spune poliția:

,,La data de 16 octombrie, în jurul orei 15.20, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe Podul Golescu din municipiu.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Eu am fost, după ce mi-a tras-o trei puncte nasoale

  2. H&R fals Răspunde

    Ba em am fost de prost ce sunt și mi-am f*t*t singur norocul. Acuma am șanse serioase ca să-mi arunce o vreme mamica chiftele cu praștia la ultra all inclusive. Ce să fac asta e dacă sunt prost. Așa se pare că nu mă voi potoli până nu voi încasa dar zdravăn de la careva.

  3. H&R Răspunde

    Iau mwie pe gratis, numai să găsesc pe cineva. Eu mă pricep la toate, sunt identic cu gunoiul de 3 puncte, un labagiu singur, cine naiba să stea cu unul ca mine???

    • H&R Răspunde

      @h&r fals
      Multumim pentru prezentare. Dar chiar nu avem ce face cu tine.

      • ... Răspunde

        Corect. Că deja prezintă semne patologice. Asta pe lângă faptul că debitează și niște inepții. Nu știu nu vă lipsește careva de la secția de psihiatrie? Că așa se pare că unul a scăpat și a furat și ceva telefon de undeva.

        • ... Răspunde

          alt vaxxer!
          ba, mai sinteti multi?

          • ...

            Tu te rog frumos rezumă-te la persoana ta jalnică și fă bine caută-ți un nick de-al tău și nu folosi pe a altora. Bine copil prost? Sau la tine e prea mare efortul că presupune să și gândești așa independent fără să-ți dicteze cineva ideile tale “spontane”??? Faptul că te folosești de nick-ul altuia și scrii debilismele astea spune tot despre inteligența ta minuscula.

  4. Ph Răspunde

    Alte “publicații” online au titluri care susțin că omul a fost drogat, riscând clar o posibilă dare în judecată. Observ că și poliția are grijă să nu îi mai considere direct vinovați, având în vedere cazurile dese de fals pozitiv. Felicitări portalsm pt titlul corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.