Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Polițist agresat de mai mulți indivizi, în județul Satu Mare. În cele din urmă, s-a deschis dosar

ACTUALIZARE. În urma vizualizării imaginilor cu privire la evenimentul din data de 16 octombrie și a cercetărilor efectuate în cauză, în cursul acestei zile, 17 octombrie 2023, procurorul de caz a dispus extinderea cercetărilor cu privire la infracțiunea de ultraj.

Polițist împins, agresat, îmbrâncit şi lovit de mai multe persoane, în județul Satu Mare. Totul s-a petrecut ieri, în localitatea Hrip, iar în urma incidentului mai mulți indivizi au fost duși la secție. Cu toate că imaginile sunt clare și se vede cum unul dintre oamenii legii este îmbrâncit, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare susțin oficial că niciun polițist nu a fost agresat.

,,Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la evenimentul din data de 16 octombrie 2023, conform cărora polițiștii ar fi fost agresați și amenințați, precizăm faptul că aceste informații nu se confirmă, iar niciun polițist nu a fost agresat sau amenințat. În urma producerii incidentului, șapte persoane au fost conduse la sediul poliției. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis, marți, IPJ Satu Mare.

Doar că pe imagini se vede clar cum unul dintre polițiștii chemați să aplaneze conflictul a fost agresat de mai mulți indivizi.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a transmis, ieri, luni 16 octombrie, un comunicat cu privire la scandalul izbucnit în localitatea Hrip din județul Satu Mare. Ce spunea Poliția Satu Mare, ieri:

,,La data de 16 octombrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul”.


10 comentarii

  1. Heydrich Răspunde

    O intrebare totusi, mascatii ce păzesc ? Inca se fereste, nu cumva sa fie lovit din greseala de bronzatul.
    Un baston peste gleznele indianului si noapte buna.
    Daca va e frica, chemati Armata, SIAS-ul sau DIAS-ul.

    • Cascatul Răspunde

      Ai dreptate, mascatul sta ca un manechin acolo, din pacate asta e nivelul la care s-a ajuns ! Incompetenta si delasarea au ajuns la rang de virtute !

  2. Norik Răspunde

    Trebuia și bătut bine sa-i sune apa în cap dobitocul ui în uniformă!!!

    • Norick Răspunde

      Pe tine trebuie batut cu un aragaz analfabetule. 😀 Defapt la voi in familie hotia este o traditie… 😛 🙂

  3. Milițianul Răspunde

    Se pare că Poliția nu își ia partea la proprii angajați, și apoi vreți că polițiștii să aibă putere să ia agresorii în dinți sau la pulan…

  4. -.- Răspunde

    Inca o dovada clara ca pulitistii consuma oxigen degeaba si primesc bani deampula.

    • comentator Răspunde

      Penibil este ca organele statului din ce se pare prea bine platite au fost facute de ras de un tigan puturos si scandalagiu.

    • Flore Răspunde

      Altă rapandulă a societății! Marsh mă, te mai rabdă pământul?

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Așa se duce pe pluă imaginea poliției române, aia ce a mai rămas. Cu astfel de intervenții și de scandaluri aiurea. Treaba asta trebuia lămurită de mult, dacă altfel nu atunci cu niște scutieri. Ce mama mă-sii se întâmplă pe acolo? Dar este inacceptabil ca un elev problemă care își închipuie că poate face ce vrea să sară la învățătoarea în tandem cu mă-sa, să-și bată colegul de clasă în clasă la ore apoi tac-su cu neamurile face ce face și scandalul tot rămâne! Păi puneți-vă în situația oamenilor de acolo care trebuie să-și trimită copiii la școală în situația dată! Sincer voi ce a-ți face dacă a-ți vedea că copilul nu este în siguranță la școală?

  6. Ph Răspunde

    Trist. În țara în care polițiști, procurori, judecători stau la masă cu politicieni, interlopi e normal să se întâmple astfel de agresiuni. Legea junglei. Mai ceva ca în jocurile de tipul Mafia Boss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.