Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Un bărbat a încercat să incendieze două clădiri din Carei. Individul avea antecedente

Un bărbat a încercat să incendieze două clădiri din Carei. Individul avea antecedente și a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar.

Ce spune poliția:

,,La data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi încercat să incendieze două imobile din municipiul Carei, care fac parte din patrimoniul cultural național. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 35 de ani, din Carei.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, în același interval orar, bărbatul ar mai fi săvârșit două infracțiuni, prin incendierea unui punct de colectare a deșeurilor și sustragerea unei biciclete, iar la finalul lunii septembrie, acesta ar fi sustras un telefon mobil dintr-un restaurant. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 14 octombrie a fost dispusă față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Poliției municipiului Carei și al Serviciului Criminalistic Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugerea și tentativa la distrugere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.