Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Sătmărean depistat pozitiv la droguri, în județul Bihor

Sătmărean depistat pozitiv la droguri, în județul Bihor. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliție în localitatea Biharia.

Ce spune poliția:

,,Sâmbătă, 14 octombrie, la ora 04.48, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Biharia, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din localitatea Apa, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

 Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.