Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

VIDEO. Proiecte de miliarde de lei la Satu Mare. Ministrul Dezvoltării: ,,E o perioadă istorică”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, a fost prezent, miercuri dimineața, 4 octombrie, la Satu Mare, acolo unde, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la Instituția Prefectului, a vorbit despre proiectele aflate în implementare în județul Satu Mare. ,,Este o perioadă istorică”, a spus ministrul.

,,Sunt 227 de obiecte de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală I și II, 160 sunt finalizate și avem recepție făcută, valoarea acestor contracte este de un miliard și 114 milioane de lei (…) Prin programul Anghel Saligny, județul Satu Mare are 83 de proiecte care au o valoare de un miliard și 112 milioane de lei, iar dintre aceste 83 de contracte, 35 au undă verde și un progres foarte bun. (…) Prin Programul Național de Redresare și Reziliență avem 134 de contracte cu o valoare de aproape 460 de milioane de lei. De asemenea, prin Compania Națională de Investiții sunt în implementare 25 de contracte care sunt în diverse stagii de implementare, valoare acestor contracte este de 230 de milioane de lei”, a spus ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, la Satu Mare.

Ministrul a spus că ,,este o perioadă istorică” în ceea ce privește oportunitățile de finanțare.

,,Sunt oportunități foarte multe, este o perioadă istorică în care autoritățile publice locale, nu doar din perspectiva Ministerului Dezvoltării, ci din perspectiva tuturor Ministerelor, au posibilitatea de a aplica pe foarte multe oportunități de finanțare”, a mai spus ministrul.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Lăbăreală, barbereala propagandistica, minciuni. Nu se va face nimic. Dacă se va începe ceva, va dura încă 4 ani și iar 4 ani și iar minciuni și etc, etc, et, et, e, e, …….

  2. c-block Răspunde

    Eu sunt curios doar de faptul că oare Govor în ce calitatea se află la prezidiu. Că înțeleg că prefectul e acolo, că președintele de la județ e acolo, că hai deputatul Cozma e acolo, că ministrul din oficiu e acolo. Serios acuma. Nu de răutate zic doar sunt curios.

    • gogu Răspunde

      Nu sti vorba aia? Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul.

      • c-block Răspunde

        Eu am întrebat. Fiecare are o calitate acolo, vroiam să știu dacă am pierdut ceva că poate și el a căpătat ceva așa mai nou. Că ieri încă nu avea. Atât. Eu mi-am adus în schimb aminte de o vorbă aia care se termină cu “….. nu te lasă să trăiești”. Mă rog. Doar m-am gândit cu voce tare.😯

    • John Doe Răspunde

      Defapt restul sunt acolo sa pupe inelul lui Govor.

  3. Mae Răspunde

    Govor sa bagă în seamă vrea ceva ciolan !!!! Profesorul de șmecheri 🤣

  4. Bla bla bla Răspunde

    Sunt curios cum de nu s-a găsit nici unul din sală să-l întrebe pe d-ul ministru facturile pentru situații de lucrări gata executate când se plătesc? Sunt luni de zile pe toate aceste programe în care s-au depus facturi, statul a încasat TVA-ul pe ele, dar tot mărimea lui statul nu le plătește. Cu asta de ce nu se laudă niciunul? Furnizori, salarii, lucrări în derulare de unde să le plătească firmele dacă nu încasează? Ca în comunism(probabil de aici și Govor în prezidiu) totul este perfect pe hârtie.

  5. Ionel Răspunde

    Degeaba. Fara scoli si locuri de munca decente oricum pleaca tot poporul, oricat ne-am lauda.

  6. Pigmeu Răspunde

    Formidabil, Ha ha ha!!!!😁🤣🤣🤣….scuze da nu ma pot opri. Ma uit la fotografia ” de grup” si mor de ras. Vai de capu nostru de prostanaci care alegem asemenea specimene. Stiu ca Pataki are vre-o doi metri patrati, cat n-au ceilati toti gramada, dar totusi…
    No bine, nu este frumos sa faci misto de handicapu oamenilor. Asa i-o dat Dumnezeu. Sau poate aparatu foto este defect.
    Articolul nu ma intereseaza. Ca am trecut de mult de faza povestilor.

  7. Beny Kira Răspunde

    Miniștri PNL sunt cei mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.