Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Zugravul criminal din Satu Mare, trimis în judecată. Urmează să-și afle pedeapsa

Zugravul criminal din Satu Mare a fost trimis în judecată. Individul i-a tăiat gâtul unei sătmărence, iar acum urmează să-și afle pedeapsa.

Totul s-a petrecut în data de 1 iulie 2023, într-un apartament de pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare. Bărbatul i-a tăiat gâtul unei sătmărence care îl angajase să-i lucreze în locuință. După ce a ucis-o, individul și-a schimbat hainele murdare de sânge și le-a aruncat într-un tomberon. În cele din urmă, individul și-a recunoscut fapta.

Redăm comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare:

,,Din probele administrate rezultă că, în dimineața de 1.07.2023, inculpatul C. M. – persoana care efectua lucrări de reparații la apartamentul numitei L. L. F., a intrat cu cheie potrivită în apartamentul acesteia, situat in municipiul Satu Mare, Aleea Prahova, unde pe fondul unor discuții contradictorii legate de plata și durata lucrărilor, i-a tăiat acesteia gâtul cu un obiect ascuțit tăietor (cuter), intervenind decesul. Astfel, din probele administrate, rezultă că fapta de omor pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale a fost săvârșită de către inculpatul C. M. Fiind audiat în data de 02.07.2023 în calitate de inculpat, C.M. declară că recunoaște și regretă săvârșirea faptei”.

Bărbatul a fost trimis luna aceasta în judecată și își așteaptă pedeapsa.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. 😦😵🥴😉 Răspunde

    Un nou roman polițist descoperit recent și necunoscut până acum publicului amator: Agatha Christie – “Tencuiala ucigașă” . 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.