Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

1 Decembrie la Blaga’s Farm din Odoreu! Peste 1.000 de porții de mâncare

Blaga’s Farm din localitatea Odoreu, județul Satu Mare, va organiza o zi de 1 Decembrie cu totul deosebită! Proprietarii fermei, Andrea și Daniel Blaga, au pregătit peste 1.000 de porții de fasole cu ciolan, pâine tradițională de casă, vin fiert, și multe alte surprize și bunătăți atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Evenimentul va fi cu intrare gratuită, și este gândit să îi bucure atât pe cei mari, cât și pe cei mici. În vreme ce adulții se vor putea bucura de deliciile pregătite și de muzica tradițională, copilașii vor putea să se joace cu animalele sau la locul de joacă.

Toți cei prezenți vor primi mâncare și vin fiert gratuit, iar porțile ce vor rămâne vor fi distribuite către cei sărmani și către văduvele din Odoreu și împrejurimi.

„Calitățile principale ale românilor sunt ospitalitatea, generozitatea și dragostea pentru tradiții. De aici a pornit totul! Cum puteam celebra Ziua Națională a României altfel decât dăruind ceva din suflet, cu bucurie, semenilor noștri?! Dorim să le arătăm și celor ce locuiesc în oraș cum se sărbătorește Ziua Națională a României la noi, la Odoreu. Așadar, îi invităm pe toți, atât din oraș, cât și din Odoreu sau alte localități, să vină și să ne bucurăm împreună de această binecuvântare: aceea de a fi român!”, au transmis Andrea și Daniel Blaga, proprietarii Blaga’s Farm.

La organizarea evenimentului, care se anunță a fi unul de amploare, au participat și un grup de localnici, dar și o persoană din Oradea.

Sărbătoarea Zilei Naționale a României va începe în data de 1 decembrie, la ora 12.00, la Blaga’s Farm, pe strada Berindanului (după calea ferată, în localitatea Odoreu.

Contact:

Facebook: Blaga’s Farm

Telefon: 0772 038 343

Adresă: Localitatea Odoreu, strada Berindanului (după calea ferată)

Citește și:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.