Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

A băut 10 beri, apoi s-a urcat la volan. Va sta ani de zile în închisoare

A băut 10 beri, apoi s-a urcat la volan. Acesta nu deținea nici permis de conducere, iar pedeapsa primită a fost una pe măsură: bărbatul va sta ani de zile în închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a fost oprit de un echipaj de poliție, iar oamenii legii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. Pentru că emana un puternic miros de alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, sătmăreanul a spus că în data de 05.01.2022, în jurul orei 09:00, s-a urcat la volan și s-a deplasat la domiciliul mamei sale, în Satu Mare. În jurul orei 14:00 s-a deplasat, conducând același autoturism, la un bar, acolo unde a consumat aproximativ zece sticle de bere. Mai apoi, în jurul orei 21.00, s-a dus la domiciliul său unde a mai consumat bere cu fratele lui.

Sătmăreanul a mai spus că după câteva ore de băut bere, în dimineața zilei de 06.01.2022, în jurul orei 04:00, împreună cu fratele său s-au deplasat din nou la domiciliul mamei lor, atunci când a fost oprit de un echipaj de poliție. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani și 2 luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.