Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Declaraţie. Ce spune taximetristul care l-a dus pe Cherecheş în Ungaria

Ce spune taximetristul care l-a dus pe Cherecheş în Ungaria. Şoferul a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, traseul primarului.

Acesta susţine că n-a știut în niciun moment cine este, de fapt, clientul său.

Taximetristul povesteşte cum l-a dus pe Cherecheş în Ungaria

Reporter Antena 3 CNN: De cât timp îl cunoşteaţi pe domnul primar?

Taximetrist: Eu nu îl cunosc pe domnul primar.

Reporter Antena 3 CNN: Nu îl cunoşteaţi? A fost prima dată când l-aţi văzut?

Taximetrist: Sigur, sigur. Era doar un drum de-al meu, unul normal, fără să îl ştiu, fără să îl cunosc.

Reporter Antena 3 CNN: Şi a venit în parcare?

Taximetrist: Da, a venit în parcare. A fost un simplu client de-al meu.

Reporter Antena 3 CNN: V-aţi dat seama că este domnul primar?

Taximetrist: De unde să îmi dau seama? Eu nu îl cunosc pe domnul primar, de unde să îl cunosc? Era un simplu client. Eu din Satu Mare l-am luat în maşină şi am mers cu el până în Ungaria. Sunt un simplu taximetrist, fără să cunosc nimic, era un simplu drum de rutină. Din staţie m-a luat.

Reporter Antena 3 CNN: Vi s-a părut agitat? V-a zis ceva?

Taximetrist: Nu mi-a zis nimic ieşit din comun.

Prin vama Petea, Cherecheş a ieşit cu un act de identitate al unei rude.

Reporter Antena 3 CNN: Ziceţi că nu vi s-a părut nimic suspect când s-a urcat în maşină?

Taximetrist: Nu, nimic, altfel nu l-aş fi dus. Era un simplu client de-al meu.

Reporter Antena 3 CNN: Nici ofiţerilor de la frontieră nu li s-a părut nimic suspect?

Taximetrist: Asta nu este treaba mea.

Reporter Antena 3 CNN: Cât de uşor aţi trecut graniţa?

Taximetrist: Ca un control de rutină.

Anchetatorii iau în calcul ca acum primarul din Baia Mare să fie în Franţa.

În atenția autorităților este şi soția lui Cherecheș. Dat în urmărire internaţională, atribuţiile primarului din Baia Mare au fost preluate de viceprimar.

Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie

Vinerea trecută, chiar în ziua fugii sale, Cătălin Cherecheş a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie.

Judecătorii de la Curtea de Apel din Cluj Napoca au decis de asemenea că edilul nu va mai putea fi ales într-o funcţie publică timp de cinci ani şi au păstrat sechestru asigurător impus în momentul începerii anchetei.

Soacra lui Cătălin Cherecheş a încercat să o mituiască pe judecătoarea din acest dosar şi a fost prinsă în flagrant în momentul în care îi dădea mamei acesteia suma de 50.000 de euro.

“Pe 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, se arată în comunicatul IPJ Maramureş.

8 comentarii

  1. alex Răspunde

    RUSINE BAH PORTALSM!!!! Presa locala si nu reusiti nici o declaratie sa luati voi nici o ancheta jurnalistica,tot citati toate publicatiile altora???? ZERO JURNALISM!!!

    • Ștefan Răspunde

      Săracul taximetrist, el era atent la știrile din Ungaria probabil, el nu are smartphone, nu primește notificări în aplicația Google cu știrile recente din România… pe bune?! sa fim serioși! toată lumea știe prin intermediul internetului și a televiziunii cine e penalul adică primarul Băii Mari ,Cherecheș Cătălin Copilul Minune.

  2. Adjóò Răspunde

    Si ce plm a-ți vrut sal cunoască un taximetrist dinSM luat din parcare pe primaru din BM asa inportant omu sal stie toti

  3. Vasy Răspunde

    Ce tare sa dai 50k euro de parca ar fi 10 lei la piata

  4. Vizionaru Răspunde

    Eu cred ca totul a fost aranjat șnur de mult…și așa zișii taximetriști, ăla din BM cică taximetrist da la dus la SM cu mașina secretarei lui Chereches, asta din SM luat din stație și la el totul e rutina, polițistul care nu vede ca este alta persoana, totul e rutina, in vama nu sunt camere pe care sa se vadă clar,etc….totul este aranjat!Dar cel mai grav este ca idioții din Politia Romană și SRI dorm in bocanci, nici nu e de mirare când bizonul sare gardul și poarta este deschisă dar nimeni in casa, iar nevasta ( sub control judiciar) cu mă-sa s-au carat din țara cu trei zile înainte de sentința…Iar acum vine și ministreasa justiției sa ne spună ea înfiptă, ca acum este in lucru o lege la Camera prin care fugarii o sa fie pedepsiți suplimentar, iar Chereches o sa fie unul dintre ei…Sa mori tu fă proastă care ești, pedepsit după o lege ce nu este in vigoare ci “poate” va fi odată?Dar asta e Romanica, președinte turist de lux,bizoni și pupeze tâmpite in rol de factori de decizie!

  5. Aspi Rina Răspunde

    Mai conta cum a fugit Cherecheș din România dacă eram în Schengen,adică fără nicin fel de control la frontieră ???Putea ajunge în Italia,sau oriunde în Europa, fără nicio problemă dacă în acest moment România era în Schengen !!Ce ne tot căcăm pe noi și facem circ din nimic ??!!Problema este între relația dintre justiția din Italia și cea din România,pentru că acolo pute situația.În momentul în care un fugar ar fi depistat oriunde în europa,atunci imediat ar fi returnat în țara de origine,asta dacă chiar am fi o europă unită !!

  6. Varu Răspunde

    Bă oameni buni!la poliția de frontieră nu există o bază de date actualizată cu cei care n-au voie să părăsească țara, i-ar faptul că Cherecheș a ieșit din țară prin vamă nu este deloc greșit.Politistul n-are nici o vină, Cherecheș știa că nu are voie să părăsească țara, și-a asumat,vă mai avea un dosar penal în plus,nu o să se plictisească in pușcărie.

  7. Varu Răspunde

    Taximetristul și-a făcut meseria, dacă avea comandă până în Roma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.