Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Doi minori au furat o autoutilitară și au condus-o pe drumul public, la Satu Mare

Doi minori din județul Satu Mare au fost condamnați la măsura educativă  pe o durată de șase luni după ce au furat o autoutilară de la un vecin și au condus -o pe drumul public.

Incidentul a avut loc în 6 iunie 2023, când cei doi minori, aflați în Viile Satu Mare, au furat de la un vecin o autoutilitara marca Iveco, pe care, ulterior, au condus-o pe drumul public din localitatea Viile Satu Mare, fără a deţine permis de conducere.

Unul dintre tineri, a mai fost judecat pentru alte cinci infracțiuni comise în perioada august 2020-ianuarie 2021 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În timpul audierilor, unul dintre tineri a recunoscut că a condus autoutilitara fără a deține permis de conducere, susținând că a luat-o cu acordul victimei. Celălalt tânăr a negat furtul autoutilitarei și orice implicare în conducerea acesteia pe drumurile publice.

În urma procesului, ambii tineri au fost au fost condamnați, în această săptămână, la măsura educativă  pe o durată de șase luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.