Ultima actualizare: azi, 15:17

Naţionale

Femeie decedată după ce a fost stropită cu benzină și incendiată, în scara unui bloc din Capitală

O femeie a murit după ce a fost stropită cu benzină și incendiată. Totul s-a petrecut luni dimineața, în scara unui bloc din Capitală.

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția, într-un comunicat de presă.

Un comentariu

  1. alin Răspunde

    de ce politia nu spune in comunicat ca sarmana femeie a depus o plangere la politie in care reclama faptul ca acest barbat o hartuia sistematic,?plangere care a fost tratata ca o petitie!,iar criminalul nu a fost chemat niciodata la audiere???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.