Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

FOTO. Accident rutier în sensul giratoriu de pe strada Odoreului

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în sensul giratoriu de pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. Două autoturisme s-au ciocnit din cauza neacordării corespunzătoare a priorității în sensul giratoriu.

Potrivit primelor informații, nicio persoană nu a fost rănită, nefiind necesară intervenția Ambulanței.

De asemenea, accidentul, fiind soldat cu pagube materiale minore, a fost rezolvat pe cale amiabilă de către șoferi.

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Degeaba tot vă povestește omul că nu de sensuri de astea e nevoie că cercopitecul nu știe a le folosi! De fapt mai mult le încurcă. E problemă cu celebra piesa interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer.

  2. 😝 Răspunde

    În sensul în cauză se întâmplă foarte des asemenea accidente.

  3. Pistike Răspunde

    Problema este amiabila! De când se poate face înțelegere amiabilă și nimeni nu mai este tras la răspundere cu o amendă de 6 puncte pentru neacordarea de prioritate, majoritatea circulă ca în pădure, de parcă ar fi singuri pe drum!
    La fiecare intrare în sensul respectiv, pe bună dreptate, este câte o limitare la 30Km/h, doar că nu se prea respectă! Poți tu să fii în sens, că vine boul lansat cu viteză și te pleznește!
    Încă nu am avut evenimente, am reflexe bune și anticipez că boul o să se pișe pe prioritatea mea, dar la prima pocnitură eu merg la poliție, fără nici un fel de amiabilă! Am cameră de bord și îmi pot demonstra ușor nevinovăția, iar idiotul(a) să plătească!
    Am fost martor la câteva pocnituri de-astea și fatul meu către păgubiți a fost mereu, fără amiabilă și să meargă la poliție! Astfel cel care s-a băgat ca un idiot o mușcă, altfel scapă și cu 200 de lei își repară mașina, că majoritatea sunt niște coptături de 20+ ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.