Ultima actualizare: azi, 15:34

Locale

FOTO. Incendiu puternic la o clădire abandonată în județul Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină astăzi, în jurul orei 12.30, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie dezafectată din localitatea Carei.

La fața locului au fost dislocate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei fiind suplimentate forțele cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 300 m². S-a intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la întreaga magazie respectiv vecinătăți.

În urma incendiului s-au deteriorat aproximativ 400m² din interiorul magaziei unde se aflau depozitate materiale plastice constând din tuburi pvc și fibră optică. La nivelul acoperișului a ars o suprafață de aproximativ 800 m² fiind salvați alți 600 m².

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată a unor persoane iresponsabile. La locul evenimentului au acționat 21 de cadre militare.

Știrea inițială:

Un incendiu a izbucnit, joi, la orele prânzului, la o clădire abandonată din municipiul Carei. Pompierii se află, în aceste momente, la fața locului, încercând să stingă flăcările.

Clădirea se află în apropierea gării din municipiul Carei.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza de la care a pornit incendiul, nici dacă sunt victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.