Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

VIDEO. Adrian Cozma, despre scumpirea apei în Satu Mare: ,,O țeapă dată sătmărenilor”

Adrian Cozma a vorbit, joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre scumpirea apei potabile în județul Satu Mare, precizând că este vorba despre ”o țeapă dată sătmărenilor”. Cozma a menționat ”modul fraudulos prin care au fost gestionate proiectele cu finanțare europeană”.

,,Pentru că 25 de milioane de lei e una dintre ultimele țepe trase sătmărenilor de Academie prin intermediul Apaserv. La începutul anului 2023, tarifele Apaser au crescut cu până la 25%, fapt justificat de creșterea prețurilor la energie și felul în care guvernul, din care făcea parte și UDMR, a condus România. Ce însă a omis să vă spună distinsul edil sătmărean, omisiunea fiind însă în categoria minciunilor, că firma pe care o patronează de ani de zile a dat o țeapă de 25 milioane de lei pe care, însă, nu e dispus să și-o asume cu demnitate și onoare ci o pasează spre buzunarul sătmărenilor de rând”, a spus Adrian Cozma.

El a spus că sătmărenii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunare din cauza modului în care Apaserv a gestionat proiectele cu finanțare europeană.

,,Din cauza modului ”fraudulos” și subliniez ”fraudulos”, în care angajații distinsului edil au gestionat proiectele cu finanțare europeană, finanțatorul a aplicat o serie de corecții financiare acelor proiecte fraudate, costurile suplimentare rezultate urmând a fi acoperite din buzunarele ”sătmăreanului de rând”, doar nu vă imaginați că un apropiat al edilului ar putea fi tras la răspundere, doar nu toți suntem ”sătmăreni de rând”, a mai spus Cozma.

El a prezentat și câteva date:

9 comentarii

  1. Daria Răspunde

    Stau la bloc si mi-a venit factura de apa peste 500 lei !!!O adevarata hotie ! O adevarata armata de oameni la Apaserv care taie frunze la caini!!!platiti pe spatele nostru!!!Se sesizeaza cineva in afara de dl Cozma sa verifice ce se intampla cu aceste facturi umflate?!!!!!

  2. Xpert86 Răspunde

    Nu a fost deajuns că au aprobat scumpirea gunoiului, au aprobat și scumpirea litrului de apa potabilă!!!🤬🤬🤬😡😡😡🤮🤮🤮Trăiască UDMR și Consiliul Local SM!!!💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮😡😡😡🤬🤬🤬

    • Unu Răspunde

      Litrului? Bine ca nu galonului 😅 sunteti multi care habar nu aveti despre ce e vba doar va bagati in seama ca chilotii in cur, pe langa ca esti prost mai si claxonezi 😄

  3. Costi Răspunde

    Ok, si solutia? Se rectifica?

  4. Hoții Răspunde

    La Apaserv sunt probleme mari. Nu știu de ce nu se sesizează organele abilitate ale statului. Să verifice achizițiile, lucrările efectuate care s-au realizat cu nerespectarea SF urilor, plus alte manevre care dacă organele abilitate ale statului și-ar face datoria s-ar descoperi fără mari eforturi.

  5. Clop Răspunde

    Aceasta societete a pornit ca si societatea orasului Satu Mare actionar 90%. Acum nu stiu cum stam dar cred ca am cam fost trasi pe sfoara de cei care cu onor ne reprezinta interesele. Probabil ar trebui sa ne exprimam nemultumirea platind cel putin cu intarziere facturile, ca ne laudam cu specialisti, dar cu salarii foarte mari care au ca rezultate facturi de penalizare pe care le achitam noi. Oare actionariatul ce parere are, cat i se datoreaza.

    • @Clop Răspunde

      @Clop, și sunt o grămadă de investiții prost făcute (exemplu canalizări pluviale sau menajere care nu sunt aduse la cotă și apa nu curge cum trebuie ba stă pe carosabil) și care printr-o minune toate au fost recepționate! La societate fiecare partid are oamenii săi, deja zici că seamănă mai mult a cimitir de elefanți. Inclusiv consilierul acela bețiv de la iudemere își ducea veacul pe la ei. Bineînțeles pe bani grei. Nu știu ce l-a recomandat acolo. Dar aș putea da și alte exemple, prea multe exemple. După mine organigrama este prea umflată ca să nu mai vorbesc de faptul că știu de persoane de la ei care au fost dați în șuturi afară din alte părți dar aici sunt tocmai buni!

  6. Jiji Răspunde

    Bine ca umbla apaservul in masini electrice, loganu’ nu curge lin.

  7. Satmarean Răspunde

    Cine si cate procente ( actiuni } au la apaserv ? Rog raspundeti la intrebare . Veti vedea motivul scumpirii . Il veti intelege . Fara apa nu se poate trai . Actionarii au inteles asta mai demult . aaaaaaaaacosma va pricepe /de vrea /cumm au votat consilierii ….. cand sa format societatea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.