Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Continuă protestele. Angajații DSP Satu Mare au ieșit din nou în stradă: ,,Nu cedăm!”

Angajații Direcției de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare nu renunță. Au ieșit din nou în fața instituției și au cerut să li se facă dreptate. ,,Nu cedăm!”, au spus angajații, purtând mai multe pancarte cu mesajele ”Vrem salarii decente!”, ”În pandemie am contat, astăzi ne-ați abandonat!”, ”Mereu sacrificați și niciodată respectați”.

Angajații Direcției de Sănătate Publică Satu Mare au protestat, luni, 27 noiembrie, în fața instituției pentru salarii mai mari. Angajații DSP susțin că legea care majorează salariile angajaților din casele de asigurări de sănătate și a angajaților direcțiilor de sănătate publică a fost votată doar în favoarea salariaților caselor de asigurări, nu și pentru angajații direcțiilor de sănătate publică.

Prin această măsură discriminatorie, angajații Direcțiilor de Sănătate Publică vor rămâne din nou “Cenușăreasa sistemului public de sănătate” .

Aceștia anunță că protestele vor continua.

11 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Tăietorii de frunze și împachetat fum au ieșit la aer. Când le bați la ușă se uită urât la tine, să te intimideze și să renunți la problema pe care o ai, se uită la tine ca la extraterestru “ce mă deranjezi bre” (avea treaba pe facebuc). Vindeți vaccinurile și dați-le bani.

  2. Pistike Răspunde

    Oare niște indicatori de performanță care să adeverească cele susținute, au?
    La noi, la privat, este obligatoriu să facem anual evaluarea performanțelor angajaților, iar creșterile (sau descreșterile, după caz) salariale se fac în funcție de acest indicator! La ei?!? Se face, și dacă se face, este pe bune?

  3. cetatean Răspunde

    schimbat locul demunca

  4. .... Răspunde

    Nu cedați la salarii de 2000 de euro net

  5. radical2 Răspunde

    Ce salarii vor astia? cand sistemul nu e in stare sa acopere nevoi de baza pentru asigurati. Contribuim luna de luna, dar cand ai nevoie de ceva, iti inchid usa in nas sau iti zic ca nu se poate sau nu este. Majoritatea de la DSP sunt niste ignoranti. Nu le pasa deloc de oameni. Nu ii ajuta cu nimic pe bolnavi sau apartinatori, desii chiar asta ar trebui sa faca. Dar ei vor salarii domle. Atata nesimtire ca in sistemul bugetar romanesc, nu exista pe fata pamantului. Daca lucraza asa mult, de ce nu cer digitalizare?Nu-i ciudat? Dragi contribuabil, aveti grija cu cine votati la anul.

  6. Altu Răspunde

    Demisia și la privat. Nu fiți proști să stați pt salariile alea când la privat puteți câștiga minimul pe economie.

  7. Gyusi Răspunde

    La munca ba paraziților,e gata pandemia,când v ati triplat tăietorii de frunze la câini.Acasa sau la munca parazitilor

  8. Vasy Răspunde

    Mie cand nu mi-a convenit salariul, am plecat la alta firma.
    Ei de ce nu pleaca in alta parte? Ii obliga cineva sa lucreze acolo?
    Eu le-as da drumul sa plece la astia si as pune altii care s-ar bucura cu jumate din salariul lor.

    • Satmaresn Răspunde

      Sper ca pt perioada de greva nu -și iau salariile !!!! Stau ca șobolanii acolo. Nu lucrează nimic dar nici nu-i lasa pe alții sa lucreze. Da-ti-i afara și angajați oameni care vor sa lucreze.

  9. vadimT Răspunde

    bravo ! Stati acolo toata iarna si cereti bani de covid. In pandemie cat ati avut salariul? Si cat au avut altii care au stat acasa fara bani din cauza voastra? Ati gasit numai bolnavi de covid. Pt fiaceare bolnav gasit ati luat banutii. Pt vaccinuri false iarasi. Atunci nu ati plans. Sa va plateasca Catu din spaga. Rusinica!!!

  10. Ciorapu Răspunde

    Până la urmă toți vor rămâne cu pensiile ( magistrați + parlamentari ), așa că animalele de povară am rămas cei cu salarii mici și care vom lucra pînă la 70 de ani pt. o pensie de câcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.