Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Mobilizare de forțe în Satu Mare. Femeie (68 ani) bătută în apartament de iubit (46 ani)

Mobilizare de forțe în municipiul Satu Mare. O femeie în vârstă de 68 de ani, a fost bătută în apartament de iubitul ei, un bărbat în vârstă de 46 de ani. La fața locului au intervenit pompierii și polițiștii.

Totul s-a petrecut marți după-masa, 7 noiembrie, în cartierul Micro 17, într-un apartament situat pe strada Belșugului din municipiu. La fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale, o ambulanță, dar și echipaje de poliție. Femeia a fost găsită în apartament, iar ulterior a fost transportată la spital.

Ce spune poliția:

,,La data de 7 noiembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată la domiciliu, într-un apartament din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 3 noiembrie, femeia de 68 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 46 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

2 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Probabil “Celentano” a făcut un soc când s-a trezit din beție si a văzut că băbuța din fața lui nu seamănă deloc cu Mădălina Ghenea…

    • Gheorghe Răspunde

      Sau lui celentano în urma beției i s-a muiat falsul și a luat-o la bătaie pe băbuța care a refuzat sa-l ajute sa-și ridice bărbăția moale ca aluatu?!!Cat de prăpădut trebuie sa fii sa ajungi intr-un hal fără de hal.Ăla bărbat,balegă nu căcat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.