Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

O sătmăreancă imobilizată la pat și fiul ei bolnav trăiesc în condiții inumane. Au nevoie de ajutor!

Imobilizată la pat, o sătmăreancă trăiește în condiții inumane și are nevoie de ajutorul nostru. Femeia locuiește în localitatea Moftinu Mic din județul Satu Mare, alături de fiul ei bolnav.

,,Mamă imobilizată la pat și fiul ei bolnav trăiesc în condiții inumane. Poate sunt doritori care vor să ajute, am dori să achiziționăm un container de locuit, o sobă de teracotă și paturi. Familia trăiește în județul Satu Mare, Moftinu Mic. Persoana de contact: Darius Ana Cicalău, număr de telefon 0770.109.423”, se arată în apel.

6 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Acestia reprezinta categoria de oameni de care ar trebui sa se ocupe institutiile Statului Roman si ale autoritatilor administratiei publice locale, infiintate in acest scop si care indoaie bugetul … pe degeaba.
    Pentru cei care conduc aceste institutii nu exista nici un fel de empatie pentru un batut de soarta.
    Nici o grija, ca de puradeii facuti pe banda rulanta , au grija, si inca una mare !
    Imi aduc aminte, copil fiind, cum de invatau la scoala ca poporul roman e un popor de oameni buni, blajini, prietenosi,… .
    Da de unde. Dupa revolutie am constatat cu amaraciune cita rautate, invidie, nesimtire…exista la noi, la romani , si din pacate aceasta este adevarata fata nu cea care ne-a fost indusa la scoala !

  2. Lucifer Morningstar Răspunde

    Ce caută flaconul de bere Noroc acolo la sărmanii oameni?
    Sunt bețivi? :))))

    • Anonim Răspunde

      Un necaz nu vine singur .Sa se facă o lege cum ca NU ai posibilitatea la o viata decenta , cu condamnare în penitenciar cu regim deschis sa fi lăsat afara 5 zile pe săptămână și daca ai găsit venit pt întreținere sa fi liber . Sa poți sa te declari in faliment si sa aibă grije statul de tine in regim semideschis .

    • Krepekin Răspunde

      Da Intr adevăr fiul bătrânei bețiv,poate vinde și frigiderul care a cumpărat primarul pt alcool.Degeaba ajuta așa oamenii nu rezolva nimic.Mai ales în condițiile astea,toată casa ar trebui dărâmată,și cumpărat un container de locuință sau găsit altă soluții,cu ajutor de la oameni nu rezolva nimeni nimic.

  3. Opinie Răspunde

    Moftinu mic nu e o comuna marginasa . Ce crede di primar David ?
    Poate ca mai e social – democrat . Mai e crestin . Ori aparentele insala?

  4. cetatean Răspunde

    Asemenea persoane trebuiesc institutionalizate degeaba cumperi containier si soba nu se pot descurca singuri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.