Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Tineri opriți de polițiștii sătmăreni. Șoferul posibil drogat, pasagerul avea un plic în buzunar

Tineri opriți de polițiștii sătmăreni. Șoferul a ieșit pozitiv la drugtest, în timp ce pasagerul său, un tânăr de 18 ani, avea în buzunar un plic ,,cu substanță de culoare alb”. Cei doi au de dat acum niște explicații.

Ce spune poliția:

,,La data de 14 noiembrie, în jurul orei 00.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Comunal 193, în localitatea Petin, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit un autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un tânăr de 21 de ani, din Păulești.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au identificat asupra unui alt tânăr de 18 ani, pasager al autoturismului, un plic cu substanță de culoare alb, susceptibilă a face parte din categoria substanțelor psihoactive. Cauza a fost preluată de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.