Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

PERCHEZIŢII. Sunt căutate persoanele care l-au ajutat pe Cherecheş să fugă!

Cinci percheziţii dimiciliare au loc la această oră la persoane bănuiete că l-au ajutat pe primarul Cătălin Cherecheş să fugă. IPJ Maramureş anunţă că s-a deschis dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului și fals privind identitatea.

“În cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, privind infracțiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului și fals privind identitatea, astăzi, 30 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Baia Mare”, a transmis IPJ Maramureş.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și al Serviciului Criminalistic Maramureș.

Cătălin Cherecheș a fost prins cu bani în trei valute și un buletin de Italia asupra sa. Edilul a fost reținut, marți seara, în orașul german Augsburg.

Un act de identitate italian pe numele său, documentele din România și mai multe sume de bani în euro, forinți și lei au fost găsite asupra lui Cătălin Cherecheș în momentul reținerii din Germania, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Potrivit surselor Libertatea, el voia să fugă din Germania, cu sprijinul unei mătuși. Aceasta a condus cu peste 200km/h un Mercedes Benz C Klasse AMG, până la gara din orașul unde primarul a fost până la urmă prins. Când au ajuns acolo, ei au încercat să lase mașina și să ia un taxi. A fost momentul în care Cherecheș a fost reținut.

În momentul reținerii, Cherecheș a opus rezistență și a fost rănit ușor, potrivit surselor Libertatea. Rana este vizibilă și pe o fotografie publicată marți seară de sindicatul Europol.

5 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Nu am inteles.. de ce trebuie rasifrati banii si pozati asa rasifrati? De ce nu-i bun un simplu monetar?

  2. Feri Poker Răspunde

    Aha !! Acum predoiu o sa spuna ca taximetristii sunt de vina, ca nu l-au recunoscut pe Chereches !!Sincer,nu inteleg ce mai cauta in guvern gunoaiele basiste,cei care l-au lins in cur pe Petrov turnatorul securitatii si pe penala Udrea !!

  3. David Răspunde

    Foarte bine ! Să fie trași la răspundere ! Și-au bătut joc de toți cei care au programat evadarea! Sigur o fi fost o cârtiță între ei ! Cum dracu le-o fi reușit celorlalți?

  4. Tibike Răspunde

    Cand urmeza restul?
    Kereskenyi, tar roscatu ambele szilike si csongor, pataki, era sa uit alfater tomik, marele evazionist, si reatul

  5. Putzanshtain Răspunde

    Parca as vrea sa nu il extradeze si sa fenteze inchisoarea…. asta asa in “ciuda” haterilor :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.