Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

PROGRAM. Expoziția de Mobilă Internațională se întoarce la Satu Mare

În perioada 24-26 noiembrie 2023, Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events organizează, la Satu Mare, cea de-a 3-a ediție Expo Mobilă Internațională.

„La fel ca în anii precedenți, planificăm să promovăm lansarea de produse noi în acest an, cu scopul de a evalua nivelul de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale și facilitarea interacțiunii directe între vânzători și clienți. În plus, ne propunem să identificăm potențiali furnizori, subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori pentru expozanții noștri”, spune organizatorul principal al evenimentului, Bura-Maksay Ștefan-Petru.

Se va promova: mobila dormitor, hol, living, bucătărie, utilaje, echipamente de protecție și accesorii din industria de fabricare a mobilei.

Sâmbătă, 25 noiembrie începând cu ora 14.00 până la ora 17.00 se va desfășura Conferința Industria Mobilei & Mediu, precum și diferite programe cultural-artistice pentru publicul participant.

Programe cultural-artistice:

Vineri între orele 15.30-17.00 vor avea loc Art Fest, recitaluri și concerte cu elevii Liceului de Artă Aurel Popp. 18.00-20.00 vă așteptăm la Parada Modei by D’OR;

Sâmbătă între orele 18.00-21.00 – DJ Party;

Duminică între orele 18.00-20.00 pe scenă va evolua: Lara Pfau, Alexandra Sorian, Henryk.

Locația evenimentului: Satu Mare, Galeria CinemaOne Laserplex din incinta Aushopping Satu Mare, de pe drumul Careiului nr. 77-79;

Data evenimentului: 24-26 noiembrie 2023, programul expoziției fiind între orele 12.00-21.00;

Deschidere oficială: 24 noiembrie 2023, ora 15.00.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Revista Mobila, Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Companiile interesate pot contacta pe organizatorul principal al evenimentului, pe dl. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744-977-846 sau la adresa de e-mail: [email protected] pentru alte informații și detalii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.