Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Sătmărean, mesaj emoționant de mulțumire pentru medicul care i-a îngrijit mama: ,,Un înger”

Un sătmărean a cărui mamă a fost internată la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pentru medicul care a îngrijit-o pe femeie. ,,Un înger, merită tot respectul”, spune sătmăreanul.

Redăm, mai jos, mesajul:

,,Mama mea a fost internată la Spitalul din Negrești-Oaș, pe secția Interne, la doctorul Sas Adi Maria, un medic căruia îi datorăm însănătoșirea mamei. Un tratament excepțional, nu am destule cuvinte de apreciere. Acolo unde medicul se implică, se poate. Din momentul în care mama mea a fost internată, am simțit ce înseamnă să fii în mâinile unui înger. Dr. Sas Adi Maria merită tot respectul”, este mesajul transmis de sătmărean, prin intermediul PortalSM.

 

3 comentarii

  1. Aaa Răspunde

    Sa-i spună fineva că era obligația lui de medic să își facă datoria. Dar eu tind să cred că sunt fake mesajele astea sau sunt ale cunsotintelor medicilor. Am ajuns să mulțumim în ziar că si-a făcut medicul treaba! Maaarrrrrssss măi

  2. Vasy Răspunde

    Chiar ii multumim unui medic ca si-a facut munca pentru care primeste salar ?
    Ce chestie! O fi vreo ruda de-a medicilor, altfel nu are nici o explicatie.

  3. vasi Răspunde

    Io de cand fac taxi inca n-o fost nimeni la ziar sa imi multumeasca ca l-am dus acasa!Ma gandesc sa imi cumpar un halat alb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.