Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Schimbare în conducerea Spitalului Județean Satu Mare. Dr. Szatmári Ludovic, noul manager!

Schimbare în conducerea Spitalului Județean Satu Mare. Dr. Szatmári Ludovic este noul manager al unității, potrivit unor surse ale PortalSM.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare are un nou manager. Este vorba de dr. Szatmári Ludovic, medic primar chirurgie și ortopedie pediatrică cu o experiență profesională bogată, care a preluat mandatul de la Adrian Marc. Schimbarea vine ca o surpriză, întrucât nici măcar angajații spitalului nu au fost informați.

Mai mult, subiectul schimbării conducerii Spitalului Județean nu a fost comentat nici de purtătorul de cuvânt al unității: ,,Nu sunt în măsură să comentez astfel de decizii”, a spus purtătorul de cuvânt al SJU.

Deocamdată nu se știe ce a stat la baza acestei decizii.

Vom reveni cu detalii.

 

10 comentarii

  1. Soso Răspunde

    Medicii ar trebui lasati in pace sa-si vada de profesia lor ..nu de probleme administrative! Ce avea Marc? Bine ca-i bun ficusul care se plimba pe banii nostrii in toata lumea!!!!!

    • 😮😮😮😮😮 Răspunde

      Ce avea Marc???? Mai intrebi???? In primul rand ce il recomanda in postul respectiv???? 🤔😮😥 Facem ca si la Apele Romane ca angajam o fufa habarnista care nu cunoaste notiuni de baza??? Era clar pus politic.

  2. Adi Răspunde

    Cel mai mare succes este faptul că am scăpat de domnul biolog Marck.

    • Aurel Răspunde

      Nu fiți naivi dragi sătmăreni,domnul doctor este interimar până ce se va scoate postul la concurs, Marc v-a candida din nou,având studii economice proaspete terminate și dacă UDMR rămâne la butoanele județului v-a lua examenul fluierând,o dată instalat cu studii economice și nota 10 la examen iese la pensie de pe postul de manager,urmăriți și vă veți minuna câtă dreptate am!:)))

      • Corector Răspunde

        Stai jos, 4!
        “v-a”???

        • 😮😮😮 Răspunde

          Iar e unul care face oră de gramatică pe aici. Dar că ce a vrut să transmită omul despre aia ce zici? Așa că stai jos, 1! Și știi de ce 1? Pentru că nepreocupându-te de problema de bază și pierzând timpul cu chestii neesențiale în acest caz în momentul în care printr-un eveniment nefericit vei avea nevoie de ei vei vedea ce vei păți. Îți doresc să nu afli. Acel Marc nici nu avea ce căuta pe acolo. Așa cum nici tanti Venemoser anno.

          • @😮😮😮

            Nu-l stiu pe acel Marc. Am auzit despre el, un “personaj” contestat, probabil pe buna dreptate.
            Il stiu pe domnul doctor Szatmari și am toată prețuirea pentru dumnealui.
            În ce te privește însă,băi, a nu ști să scrii este o chestie neesențială?????!!!!!
            Vai de capul nostru, ne sufocă analfabeții cu pretenții de înțelepți!
            Cum dracu ați reușit să vă înmulțiți așa???

          • 😮😮😮

            Pentru ăsta care a vrut cu tot dinadinsul să-mi răspundă doar atât aș transmite că acel comentariu care te-a deranjat nu e scris de mine. Eu doar am constatat că în momentul în care careva nu are argumente și are chef de ceartă imediat descoperă limba și literatura limbii materne, gramatica de clasa a VIII-a etc. Nu le amestecați, atât am zis. La mine cred că nu ai găsit greșeli. Dacă omul respectiv atâta poate asta nu înseamnă că nu are drept la o părere. În rest nu ai vrea tu să știi de Marc. Asta încă de când era director la protecția copilului (atunci din partea PNL). Se pare că se știu anumite lucruri dar probabil nu există interes. La câte vreme a trecut probabil s-a și prescris.
            În încheiere spațiul de comentare nu este oră de limba română și nici teză sau ceva compunere obligatorie la care să dai note. Nu ești tu în măsură să faci asta dar nici eu.

  3. goguta Răspunde

    Szatmári asta nu este baiatul lui ala condamnat pentru luare de mita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.