Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

VIDEO. Zugravul criminal, condamnat la 13 ani de închisoare

Zugravul criminal din Satu Mare și-a aflat pedeapsa. Bărbatul, tată a trei copii, i-a tăiat gâtul unei sătmărence și a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Totul s-a petrecut în data de 1 iulie 2023, într-un apartament de pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare. Bărbatul i-a tăiat gâtul unei sătmărence care îl angajase să-i lucreze în locuință. După ce a ucis-o, individul și-a schimbat hainele murdare de sânge și le-a aruncat într-un tomberon. În cele din urmă, acesta și-a recunoscut fapta.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, care o cunoștea pe victimă, avea acces în apartamentul acesteia prin codul de acces și cheile pe care le deținea. După săvârșirea crimei, a încercat să șteargă orice urmă a faptei: s-a spălat pe mâini, după care a curățat chiuveta și cutterul folosit la săvârșirea faptei. Apoi a părăsit în grabă apartamentul și a luat o bicicletă cu care s-a deplasat până la podul de fier. Acolo a aruncat mănușile și cutterul.

La întoarcere a aruncat pantofii sport și șosetele pe care le purta în picioare. Ajuns acasă a făcut duș și a aruncat hainele pe care le-a purtat la momentul comiterii faptei într-un tomberon. După comiterea faptei și ștergerea urmelor crimei, a acționat cu scopul de a-și crea un alibi: a apelat telefonic victima, s-a întors în apropierea locului comiterii faptei, unde a răspândit informații eronate potrivit cărora victima nu i-ar fi răspuns la telefon de dimineață. În cele din urmă, individul și-a recunoscut fapta.

Acesta a fost condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare.

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    13 ani din care pentru purtare buna nu va executa nici 10!
    Atat valoreaza viata unui om in Romania!

    • Vasile Răspunde

      Nu cunoastem circumstantele cauzei, ce scrie in dosar. Dar romanul este parerolog de profesie.

      • părerea mea Răspunde

        A murit violent o doamnă. Restul e cancan că ce zici tu sau altul. Nu cred că acei 10 sau 13 ani de pârnaie o aduc înapoi. Din ce am citit eu prin ziare tind să cred că omul a realizat cât de kretin a fost pe moment. Cine știe ce a mai fost înainte de comterea faptei? Acum închisoarea ce mai schimbă, sincer? Eventual se califică la locul de muncă cum se spune și după un deceniu va fi doxă în nelegiuiri. Că ce altceva va putea să facă după o asemenea faptă? Că de angajat nimeni nu îl va angaja, asta-i sigur. Și atunci? A murit o femeie absolut aiurea iar vinovatul condamnat și-a f*t*tut iremediabil viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.