Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Tânăr condamnat pentru ucidere din culpă, oprit în PTF Petea. Polițiștii l-au încătușat

Tânăr condamnat pentru ucidere din culpă, oprit în PTF Petea. Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut, la intrarea în țară, un cetățean român care avea emisă pe numele său, de către Judecătoria Rădăuți, o sentință judecătorească de internare într-un centru educativ.

Azi, 12 noiembrie, la primele ore ale dimineții, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului de frontieră, polițiștii au descoperit faptul că pe numele acestuia Judecătoria Rădăuți a emis, în data de 4 septembrie, o sentință judecătorească având de executat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.