Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Tânăr din Satu Mare, urmărit de poliție. Gonea cu 238 km/h pe autostradă

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Satu Mare, a fost înregistrat de radar pe autostrada Turda-Borș cu 238 km/h, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui, informează observatornews.ro.

Potrivit IPJ Cluj, un șofer de 19 ani, din județul Satu Mare, care mergea pe Autostrada A3, între Câmpia Turzii și Nădășelu, a fost depistat luni de polițiști și înregistrat cu aparatul radar, circulând cu viteza de 238 km/h. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, fără a se reuși oprirea acestuia. Pe timpul urmăririi, șoferul a circulat pe banda de urgență pentru a depăși alte mașini aflate pe sensul său de mers. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare, tânărul a fost identificat, iar ulterior invitat la sediul biroului de Poliție autostradă.

Acesta a fost amendat cu 4.785 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 240 de zile. Testările acestuia cu aparatele drugtest și etilotest au indicat rezultate negative.

8 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Mare bizon…..pieton

  2. Mocanu Răspunde

    Autostrada Turda-Bors???nici n-am știut că există asemenea sate cu autostrada

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Suspendat permisul pe viata si confiscarea masinii.

    • 😮😮😮 Răspunde

      No și? Cumpără alta pe olx și gata! Crezi că inconștientul șrie că e pericol public? El e hehe, ce de grozav estem. Mare idiot.

  4. Păcat Răspunde

    Păcat că a scăpat, de data aceasta!
    Sper că data viitoare să plătească ca salvamarul din Constanța care a pierit înfipt în sensul giratoriu!

  5. 😝 Răspunde

    Ăsta nu-i ipen.

  6. Darwin Răspunde

    Pentru “eroul” știrii îi transmit cu “multă dragoste”‘ să bage de seamă că selecția naturală funcționează chiar dacă acum a scăpat. Ăsta indiferent de motivul pentru care a condus în halul ăsta nici nu ar mai trebui să recapete în viața asta permisul de conducere. Pentru că chiar dacă a mers pe autostradă este inconștient și pericol public. Dacă vrea așa ceva să meargă la Maranello sau Nurburgring și să scoată niște bani să dea două ture cu monopostul dar nu așa!!! La viteza asta dacă face un accident se face maglavais pe caldarâm și nici cu lopata nu îl poți culege de pe jos că nu ai ce!😮😵😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.