Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

Polițistul local violator a contestat arestul preventiv. Magistrații i-au respins apelul

Polițistul local violator din Satu Mare a contestat arestul preventiv. Magistrații i-au respins apelul, iar individul își va petrece Sărbătorile în arest.

Polițistul local din Satu Mare care a violat-o pe fiica minoră, acum în vârstă de 11 ani, a iubitei lui, rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii i-au respins apelul.

Soluția pe scurt:

,,(…) respinge contestația formulată de contestatorul – inculpat C.G. împotriva Încheierii Penale numărul 41/JDL/19.12.2023 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Satu Mare”.

Polițistul local a violat-o pe fiica iubitei lui ani la rând. Din anul 2019, fetița, acum în vârstă de 11 ani, a fost victima unui monstru, iar detaliile oferite de procurori sunt înfiorătoare.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Varu Răspunde

    La fetițe cu el.

  2. Varu Răspunde

    Te așteptăm cu p….la sculata.

  3. Ion Răspunde

    Cu mici exceptiii, polițiștii locali se manifesta precum o haită de animale sălbatice inclusiv în public; prin urmare, faptul ca, ascunși de ochii lumii se dedau la practici revoltătoare nu este chiar surprinzător; îți repugna doar când le vezi muianele primitive în preajma ta.
    Exemplarul acesta să stea dracului legat acolo unde îi este locul.

    • Pistike Răspunde

      Peștele de la cap se-mpute!
      Tot așa și cu gardienii publici!
      Când ai un șef pensionar militar cu pensie de 3000 EUR net lunar care mai încasează și salar de director de 2500 EUR lunar … nu poți să fii normal la cap 😉

  4. sp Răspunde

    Numai gândiți-vă la faptul că acest animal până acum putea fi trimis absolut normal să supravegheze ordinea pe lângă școli pentru siguranța elevilor, implicit și a elevelor. Și de când cu scandalul ăsta poliția locală și forul tutelar adică primăria tace!!! Este absolut inacceptabil. Ia mergeți voi ziariștilor că de aia sunteți și ia întrebați-l pe nenea primarul legat de ce am zis mai sus! Nu de alta dar și dânsul are două fete la școală. Lui i-ar conveni? Mă îndoiesc. Cum naiba sunt selectați oamenii și cum sunt testați periodic dacă a putut să facă treaba asta 4 ani fără să dea seama cineva că omul nu e întreg la cap? Că om normal așa ceva sigur nu face!

  5. norbert Răspunde

    @sptu….lasa tu institutia in pace ,ca nu institutia l a pus sa faca cea facut sau conducerea ei, vina e doar a lui si atat ,nu poti terfeli o intreaga structura pentru o persoana care s a dezonorat pe sine in primul rand,iar pentru fapta savarsita va plati cu varf si indesat….

    • sp Răspunde

      @norbert, ia lasă tu încercările astea puerile și penibile de a căuta scuze! În momentul în care a fost testat și declarat apt atunci cineva răspunde. Are șef și cineva îl trimite în misiuni. Că de aia lucră acolo și nu la Florisal. Adică cum ar veni după tine? Facem hârtii, testăm de dragul să ne dăm importanți dar când e vorba de răspundere fugim? Adică asta înseamnă că tu accepți că ce se face este un mare zero. Și în momentul în care el era clar un potențial caz penal și nimeni nu a observat nimic 4 ani cu tot cu teste???? Mie să nu-mi povestești că nu a accesat și alte siteuri din astea dubioase cu minori că nu te cred. Și nici aia că în acei 4 ani nimeni dintre colegi nu l-a prins nici o secundă accesând așa ceva că nu te cred. Doar că funcționează omerta și probabil câtă vreme nu sunt direct afectați nu i-a interesat. Acum între colegi sigur sunt și alții părinți de fete minore. Aș fi curios de părerea lor. Adică pentru faptul că timp de 4 ani dovediți au lucrat cu un lup pus paznic la oi. Atât timp cât așa ceva pentru unii este scuzabil nu o să fim o țară normală, ca afară nici atâta. Nici o șansă.

      • Golf Răspunde

        Eu nu vreau o „țară normală ca afară” pentru că tot vestul este degenerat. Dacă nu știi despre ce vorbesc atunci tu trăiești pe altă lume. Pot să-ți dau exemple fără număr cu astfel de degenerați din așa zisă lume occidentală. Spălarea pe creier funcționează la toți cei care își urăsc propria țară.

        • sp Răspunde

          Din pacatae si asta-i drept. Totusi nu cred ca asa ceva se intampla afara si daca totusi se intampla se iau masuri radicale imediat. Noi asteptam. 4 ani este foarte mult timp si refuz sa cred ca nu au existat semne. Este imposibil. Sau cei care fac testul fac in batjocura numai de forma. 😢

  6. norbert Răspunde

    Stimate domn nu vreau sa te conving de nimic ca tu ai oricum pareri preconcepute numai nu face acuzatii pe care nu le poti sustine!

    • sp Răspunde

      Momentul artistic cand faptele te contrazic si tu negi in continuare. Nu cumva si tu esti un gardian din asta? Hai pa ca deja si tu devii penibil. Filtrul trebuie sa functioneze macar aproximativ. Daca 4 ani la rand a dat gres inseamna ca filtrul (testul) este fix zero. In momente din astea din tine ca pardon am gresit. Fata aceea ramane cu sechele foarte serioase. Cunosc pe cineva tot asa violata de cineva foarte apropiat din familie si nici dupa decenii nu a revenit. Asta ca s-a intamplat si mai ales ca este infaptuit de un politist local este ceva pentru care nu exista scuze. Daca era un tractorist sau un maturator de la Florisal mai ziceai ca nu are scoala si a fost cules de pe strada dar asa???? Nu are sens sa ma contrazici. Vezi ca eu cunosc personal pe cativa dintre ei asa ca nu incerca cu teorii de ale tale rasuflate. Cunosc marfa.

  7. Varu Răspunde

    80%din din angajații de la stat au fost angajați pe pile, i-ar noi stăm și ne mirăm de ce se întâmplă? să nu ne mire nimica, încă n-ați văzut tot.Urmeaza noua generație de polițiști magistrați,medici etc.o să vedeți și o să auziți lucruri pe care nici măcar nu le-ați visat vreodată.Iar pe de altă parte oamenii serioși și profesioniști au plecat demult din țară,am mai rămas câțiva care mai ținem direcția.

  8. Varu Răspunde

    Uitați vă ce se întâmplă în trafic prin piețe, magazine etc parcă toată lumea este drogată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.