Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Trei morți după ce au intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în județul Satu Mare

Trei persoane au murit după ce au intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în localitatea Băbești din județul Satu Mare. Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, iar o fată, în vârstă de 17 ani, a reușit să se autoevacueze. 

Cei patru se îndreptau dinspe Turț spre Halmeu, iar la volanul mașinii se afla mama, în vârstă de 40 de ani, care, din motive necunoscute, a pierdut controlul mașinii.

„La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei patru pasageri, reușind să se autoevacueze”, transmite ISU Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate  împrejurărie în care s-a produs incidentul.

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

 

10 comentarii

  1. Curiozitate Răspunde

    Aceste canale ar fi trebuit curatate si intretinute regulat dar binenteles autoritatile noastre nu au curat si intretinut nimic de cateva decenii!Rusine autoritatilor din tot judetul! autoritatile prin nepasare si incompetenta creaza aceste tragedii

    • Darwin Răspunde

      Aceste canale sunt foarte late și foarte adânci din cauză că trebuie să evacueze apa meteorică și de suprafață care stagnează plus ce vine dinspre munți. Ca să aibă scurgere, adică pantă, de aia e așa adâncă. Plus că eroii noștrii de la nord, ăia cu slava refuză sistematic de decenii să pompeze apa mai departe pe teritoriul lor. Că așa a fost conceput sistemul. Asta nu e de acum, așa e de zeci de ani. Acuma că a plouat foarte mult normal că toate sunt pline. Nu e teaba autorităților județului, canalul e treaba celor de la SNIF. Dar și tanti putea circula cu băgare de seamă către beserica adventistă. Din ce se pare legea mea a câștigat în dauna credinței oarbe. Omul deștept învață din pățania altora. Dar indiferent, este un final absolut urât. RIP. Și aveți grijă cum circulați că uite nu se poate treaba reseta ca la Super Mario.

      • Mae Răspunde

        Darwin esti un prost de bubui

        • Darwin Răspunde

          Tu spune asta ție însuți cu voce tare în oglindă. Dacă careva cuvânt din cele afirmate de mine nu îți convine însemană că și tu ești pe lista de așteptare la următorul astfel de eveniment. Dacă stăteau pe fundul lor acasă sau dacă conduceau preventiv acum această știre nici nu exista. Știu că la tine asta este o informație foarte greu de asimilat. De fapt nu ai cu să asimilezi. Zona asta e plină de astfel de idioți care se cred nemuritori. Nu trebuie să zic asta. Numai urmărește știrile. Așa că schimbă-ți numele în idiotul satului că aia ești.
          PS. Nu pot să le plâng de milă dacă s-au băgat singuri într-o situație fără de ieșire și probabil nici atâta nu știau că în astfel de cazuri se iese pe geamul din spate de la portbagaj că degeaba forțeyi portiera că din cauza apei nu poți deschide. Se sparge mult mai ușor sticla din spate decât restul, așa sunt făcute.

          • Mae

            Da în primul rând cine ți-a cerut părerea fraiere!!!!!! ????? Acel canal trebuiau protejat cu gard de protecție ca doar plătim rovigneta…taxe ca să circulăm în siguranță,apoi acel tronson de drum este tot cu denivelări și foarte periculos de acea trebuia gard de protecție deșteptule !!! Tu mergi doar cu căruța așa că habar n-ai .

          • Darwin

            @Mae, tot idiot ai rămas. Mă gândesc acum cam ce ar trebui să facă statul olandez cu miile de canale adânci de 4-5 m dacă ar avea o populație la fel de idioată ca și tine. Da tată, ai dreptate, statul trebuie să-ți facă toate ca tu să ai dreptul să nu te ferești de nimic și să dai cu capul de perete în orice situație. Urmează ca să se monteze după tine și avertizoare din metru în metru în zonă. Asta referitor la faza că mă duc cu căruța. Măi fraier idiot ce ești. Ai fost prin zonă vreodată și ai văzut ce ar presupune asta? Păi tătucă, dacă statul montează garduri pe acolo în secunda doi se va fura totul și se va transforma în diverse treburi pe lângă căși, că te miri ce!?
            PS. Asta cu accidentul a fost o idioată spălată pe creier care s-a grăbit în evlavia prea mare a ei cu tot cu familionul înapoi la Creator. Frumos cadou de Crăciun. Sărbători fericite și ție. Sper să citim și despre tine tot așa în curând. Că la comentariile tale de idiot ce ai curajul să le afișezi pe aicea eu estimez că nici IQ 50 nu ai. Atenție la 75-80 se consideră că ești retardat mintal.desăvârșit.

  2. Mae Răspunde

    Drumurile naționale,sau drumurile județene sunt de vine !!! Dacă avea gard de protecție o respingea și nu se întâmpla nenorocirea !!!! La așa canal periculos !!! Vai Doamne !!!

  3. Varu Răspunde

    Azi noapte a nins, jumătate din drumurile naționale nu sunt curățate,nu mai vorbesc de cele județene.Drumarii au început și ei sărbătorile de Crăciun.Am văzut mașini care ar trebui să curețe drumurile că se plimbă pe drumuri când nu este zăpadă, i-ar când ninge îi ia prin surprindere.Conduceti preventiv lăsați vorbitul la telefon în timp ce conduceți, și să aveți tot timpul contact cu mașina.SARBATORI LINiSTITE, să avem.Doamne ajută.

    • altu fără bmw Răspunde

      …. adaug numai că și să plecați dacă puteți cu 5 minute mai devreme că ajungeți la destinație fără stres, comod. Nu e concurs fraților, nu e grabă. Că uite ce puteți păți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.