Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

A păcălit poliţiştii cu datele fratelui şi a scăpat, pe moment. Acum, merge la închisoare

Un bărbat care a păcălit poliţiştii din judeţul Satu Mare cu datele fratelui său a fost condamnat la închisoare cu executare, în această săptămână. Bărbatul, un recidivist eliberat cu puţin timp îniante de comiterea faptei, a fost prins la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere. El a dat datele fratelui său şi a scăpat, pe moment. Ulterior, când fratele lui a primit amenda acasă, au început problemele…

Potrivit informaţiilor PortalSM, în data de 19.06.2021 în jurul orelor 21:20, poliţiştii au oprit, în Păulești, un autoturism marca BMW. Conducătorul auto a spus că nu avea asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere şi a dat datele fratelui său vitreg, pe numele căruia au şi aplicat o amendă pentru lipsa centurii şi a documentelor. A scăpat astfel de poliţie.

Ulterior, fratele acestuia a primit amenda acasă, şi s-a deplasat la poliţie, spunând că nu recunoaşte semnătura de pe procesul verbal şi că nu a deținut niciodată autoturismul menționat în procesul verbal, astfel că nu își poate explica cine a folosit datele sale de identitate.

Poliţiştii au intrat pe fir, l-au audiat pe proprietarul autoturismului BMW care a povestit că recidivistul a lucrat la el şi în mai multe rânduri i-a împrumutat acestuia autoturismul, ştiind că deţine permis de conducere, deoarece aşa i-a spus.

În timpul audierilor, şoferul vinovat şi-a recunoscut fapta.

Ulterior, în 03.01.2022, în jurul orei 07:00, el a mai fost prins la volan, dat atunci a recunoscut că nu deţine permis.

A urmat procesul, iar în cursul aceste săptămâni şi-a aflat pedeapsa, 3 ani şi 11 luni de închisoare, în regim de detenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.