Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Un minor de 16 ani s-a drogat și a furat o mașină. Prins după o cursă nebună

Un minor s-a drogat și a furat o mașină, fiind prins după o cursă nebună. Băiatul, în vârstă de 16 ani, s-a ales, în această săptămână, cu o condamnare.

Potrivit informațiilor PortalSM, minorul în vârstă de 16 ani a sustras cheile mașinii de pe pervazul casei în care lucra, apoi a început să conducă haotic prin oraș. Tânărul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și și-a continuat drumul cu oamenii legii pe urme. În timpul urmăririi, băiatul a scos din buzunar un plic ce conținea metamfetamină și a tras substanța pe nas, refuzând să oprească.

Doar că, la un moment dat, autoturismul condus de minor s-a împotmolit pe un drum forestier, iar acesta a abandonat autoturismul și a fugit. A fost găsit după mai multe ore de căutări într-o stație de autobuz și arestat pe loc.

Acum, minorul a fost condamnat la pedeapsa ,,aplicării unei măsuri educativă neprivativă de libertate pentru 4 luni pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.