Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Un sătmărean a condus zece ani fără permis! După zece ani, a fost prins beat la volan

Un bărbat din județul Satu Mare a condus timp de zece ani fără permis de conducere. Acesta a fost prins întâmplător, beat și fără permis, în cadrul unui control de rutină al polițiștilor.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit de polițiști, moment în care le-a declarat oamenilor legii că permisul de conducere i-a fost reţinut… în 2014. Întrucât emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,52 mg/1 alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că permisul de conducere i-a fost reținut pentru o perioadă de un an de zile, în cursul anului 2014, iar de atunci nu are cunoştinţă despre valabilitatea acestuia. Iar cu privire la rezultatul alcoolemiei, acesta a spus faptul că a consumat cu o seară în urmă cantitatea de un litru de vin de casă.

Acesta a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.