Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

VIDEO. Părinții care și-au chinuit copiii au contestat decizia de arestare preventivă

Cei doi părinți care și-au chinuit copiii au contestat decizia de arestare preventivă, a declarat, pentru PortalSM, Robert Meszaros, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.

Cei doi părinți din județul Satu Mare, stabiliți în Germania, care și-au terorizat copilul, în vârstă de numai 2 ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, au decis, luni, judecătorii de la Tribunalul Carei. Cei doi se declară nevinovați și au contestat decizia.

,,Parchetul a trimis un referat cu propunere de arestare preventivă față de cei doi inculpați. Măsura preventivă a fost luată astăzi de Judecătoria Carei, ea a fost contestată de ambii, urmează ca Tribunalul Satu Mare să se pronunțe cu privire la contestația pe care cei doi au formulat-o”, a declarat Robert Meszaros, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, pentru PortalSM.

Cei doi soți sunt din județul Satu Mare, dar locuiesc în Germania cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2, respectiv 4 ani. Potrivit surselor PortalSM, aceștia nu și l-ar fi dorit niciodată pe copilul cel mic, motiv pentru care l-ar fi terorizat de câte ori ar fi avut ocazia. Copilul a fost ținut de părinți ore întregi pe dulap, a fost bătut, iar apoi i-au umplut gura cu vată și l-au legat cu bandă adezivă pentru a nu putea face gălăgie. Acestea sunt câteva dintre chinurile la care a fost supus copilul, în vârstă de 2 ani, sub privirile fratelui mai mare, în vârstă de 4 ani.

Copiii au fost preluați de DGASPC în regim de urgență, în asistență maternală, conform legislației și procedurilor de lucru. Dacă bunica îndeplinește condițiile, ulterior evaluării DGASPC, micuții vor fi dați, în instanță, bunicii din Iași, mama tatălui agresor.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.