Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

A cumpărat o casă, apoi a fost amenințat. Foștii proprietari au furat și distrus tot ce au putut

A cumpărat o casă, apoi a fost amenințat. Foștii proprietari au furat și distrus tot ce au putut, iar prejudiciul se ridică la nu mai puțin de 15.000 de euro.

Ce spune poliția:

,,La data de 8 ianuarie, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către un tânăr de 21 de ani despre faptul că ar fi avut un incident cu două persoane, privind achiziționarea unui imobil, în comuna Culciu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi achiziționat un imobil aparținând unor persoane și, în momentul preluării acestuia, ar fi observat prezența unor urme de distrugere, precum și lipsa unor bunuri.

Totodată, tânărul ar fi fost amenințat de către foștii proprietari, un bărbat de 49 de ani și o femeie de 44 de ani, care nu ar mai fi avut dreptul de fi prezenți în incinta imobilului. Prejudiciul creat este de aproximativ 15.000 de euro. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt, amenințare și violare de domiciliu”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.