Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

A mers să cumpere pisici, dar s-a ales cu închisoare cu suspendare

Un bărbat din Negrești Oaș a fost condamnat, luni, la închisoare cu suspendare după ce s-a urcat la volanul mașinii fără permis de conducere şi s-a dus să cumpere 3 pisici.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 3 iulie 2022, în jurul orelor 23:20, pe DN19, când poliția a oprit autoturismul pentru control. Bărbatul, însoțit de soția sa, a recunoscut că nu are permis de conducere. Acesta s-a urcat la volan pentru a merge să achiziționeze trei pisici, deși era conștient că nu deține permis de conducere. Cei doi au cumpărat animalele de companie din localitatea Certeze și se întorceau spre domiciliu atunci când au fost opriți de poliție.

Bărbatul a declarat că nu a găsit alt șofer disponibil în acea zi de duminică și a decis să conducă el însuși. A susținut că a condus cu atenție, având în vedere că era înscris la școala de șoferi și acumulase deja 26 de ore de conducere cu instructorul auto, însă nu trecuse încă examenele.

Acesta a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare și la 30 de zile de muncă în folosul comunității pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Un comentariu

  1. dada Răspunde

    Păi așa pățești dacă umbli cu noaptea-n cap după mâțe. Se pare că cineva încă mai crede în Moș Gerilă și a înghițit povestea asta trântită. E total aiurea. Data viitoare va zice că a mers la 2 noaptea să strângă fânul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.