Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Mesajul deputatului Nagy Szabolcs, după prima sesiune din acest an a Consiliului Europei

,,Prima sesiune din acest an a Consiliului Europei s-a încheiat și am discutat multe subiecte importante în ultimele zile”, a transmis deputatul UDMR de Satu Mare, Nagy Szabolcs. 

,,Ordinea de zi a cuprins mai multe puncte, printre care au existat și unele pe care noi, maghiarii, reprezentanții Transilvaniei, Ungariei și Voivodinei, le-am discutat separat. De exemplu, situația conflictuală care s-a dezvoltat după atacurile teroriste ale Hamas sau analiza efectelor războiului din Ucraina. Pe lângă alegerea Comisarului pentru Drepturile Omului, am ales și trei noi judecători care vor lucra în viitor la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, a transmis deputatul sătmărean.

 

4 comentarii

  1. Opincarul Răspunde

    Reprezentantul Transilvaniei?! Nu al României?! De când?! Să îi reamintească cineva că este reprezentantul României, nu al Transilvaniei! Satu Mare, cu UDMR și PSD grămadă bravo, națiune.

  2. Ionel Răspunde

    Groaznic. Angajat la Consiliul județean din fragedă tinerețe, nu a făcut nimic toată viața în afară de dat din gură. Aproape la fel de bun cachereșcheni.

  3. Vali Răspunde

    … stai jos 4, pune mâna și revizuiește materia că rămâi corigent domnule deputat, fac pariu că nu ai înțeles nimic din cele discutate acolo, dar ai mai bifat o excursie pe banii românilor din Romania să discuți…mai degrabă să asculți ce s-a discutat legat de interesele Ungariei în Romania!!!.

  4. Norik Răspunde

    Cacuma-n gura ta de ANALFABET cacacios !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.