Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Un an de la moartea Ștefaniei. Medicul acuzat de ucidere din culpă contestă dosarul

S-a împlinit un an, în această lună, de la moartea Ștefaniei, minora care a decedat în condiții suspecte la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Medicul acuzat de ucidere din culpă contestă dosarul în care i se aduc acuzații, însă judecătorii i-au respins plângerea, recent, ca fiind nefondată.

Medicul care s-a ocupat de cazul Ștefaniei este acuzat de ucidere din culpă, purtare abuzivă, abuz în serviciu și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. Mai exact, pe lângă acuzațiile de ucidere din culpă și comportament abuziv, acesta este acuzat și de faptul că ar fi ascuns sau distrus probe care ar fi făcut lumină în acest caz.

Medicul acuzat se află sub control judiciar până în data de 07.02.2024.

S-a împlinit, așadar, un an de când Ștefania a decedat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Ce s-a întâmplat cu adevărat, dacă există un vinovat sau nu, rămâne, în continuare, un mister…

Citește și:

 

 

4 comentarii

  1. omerta Răspunde

    Medicul ăsta nu că nu e medic dar nici om nu se poate numi. Eu înțeleg că sistemul are nevoie de câte mai multe cadre medicale dar astfel de specimene numai strică. Sistemul nu se poate epura singur???? Din ce se pare din păcate nu.

  2. xpert86 Răspunde

    Doctor Pop trebuia băgat jos pentru neglijență în serviciu și ucidere din culpă și dus pentru arestare ca să vadă prigoana din arest și cum e să fii examinat cu simț de răspundere în cur de baietii de acolo!!!🤣🤣🤣

  3. Ion Răspunde

    Pacat ca nu conteaza deloc consecintele, nici ca iese un oras intreg in strada, nici ca e mediatizare nationala. Nu schimba nimic sistemul asta infect.

  4. Procter&Gambell Răspunde

    Mândriți-vă cu asta mai bine!!! Spitalul Județean Satu Mare a fost martor în 2023 la cinci tragedii pe secția de neonatologie. Cinci familii nu au reușit sa se bucure de naștere unui nou membru, copiii murind la naștere!!! Și mai e și cazul celebru cu copilul mort la Oradea cu capul sfărâmat de eroii locali. Nu eu zic asta ci medicii orădeni la care l-au trimis cu elicopterul repede să apară acolo în statistici. Luați de aici și vă îngroziți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.