Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

APEL. Nu îi lăsați în frig! Unde puteți suna dacă vedeți un om al străzii

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Primăria Satu Mare face un apel la sătmăreni. Cei care văd oameni fără adăpost pe străzi sunt rugați să anunțe autoritățile.

Astfel, dacă cunoașteți cazuri ale unor persoane fără adăpost sunteți rugați să anunțați Direcția de Asistență Socială Satu Mare, iar dacă vedeți un om al străzii puteți apela numărul de telefon 0751.200.703.

,,Având în vedere faptul că din această noapte vremea se răcește semnificativ, temperaturi scăzute fiind prognozate pentru perioada următoare, rugăm sătmărenii să anunțe Direcția de Asistență Socială Satu Mare în cazul în care cunosc cazuri ale unor persoane fără adăpost. Facem apel la comunitatea locală să semnaleze aceste situații la numărul de telefon 0751.200.703 pentru ca echipa mobilă din cadrul Adăpostului de noapte să poată interveni imediat”, este mesajul transmis de Primăria Satu Mare.

4 comentarii

  1. Anulu Mama Răspunde

    Mai bine as suna la morga ca oricum nu au nici un folos !

  2. Vizionaru Răspunde

    In spatele fiecărui “nefolositor” este o poveste.Pana la urma și ei sunt oameni, cu bune și cu rele. Tot respectul pentru Directia de asistenta socială care a făcut acest anunț!

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      Corect cu o singură mențiune “măruntă”. Se întâmplă prea des ca să poate să fie ignorat aspectul că cei în cauză refuză adăpostul de noapte sau alte facilități acordate de cei în cauză (autorități, ong-uri) din simplul motiv că acolo sunt niște reguli elementare, de bun simț care trebuie respectate. Adică te speli, îți pui aproximativ în ordine hainele, te desculți ca să nu bagi noroiul în casă, mai ajuți dacă poți cu treburi gospodărești mărunte că tu stai acolo și nu altul, nu te îmbeți și nu vii drogat etc. Și lor asta nu le convine. Așa că mai bine preferă sâ înghețe sub pod sau în vreo casă părăsită. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.